Machiaj & Cosmetica

#ruj #balsam #lotiune tonica #produse cosmetice #produse de infrumusetare #pensula machiaj

6 alternative de folosire a produselor tale de frumusete

Daca te-ai saturat de vesnica risipa a produselor tale de frumusete, pe care nu apuci sa le folosesti complet niciodata inainte sa expire, incearca sa le gasesti utilizari alternative istete. In acest fel, exploatezi la maximum investitiile pe care le faci pentru ingrijirea personala si nu te mai confrunti cu nevoia de a arunca cate un sertar de cosmetice la fiecare reinnoire a trusei de infrumusetare.

Fa cunostinta cu multiplele variante de folosire a produselor clasice de frumusete si ia-ti adio de la risipa de bani care iti lasa mereu "cratere" usturatoare in buget. Iata 9 idei geniale!


1. Rujul de buze ca fard-crema pentru obraz

Rujul de buze roz pal, pe care l-ai cumparat pentru un zambet natural, dar care iti face buzele prea albe, se poate transforma usor intr-un fard crema pentru obraz excelent. Sigur ca il poti folosi astfel doar daca aplici inainte un fond de ten hidratant, la care sa adere perfect, fara sa lase pete!


2. Fixativul ca spray pentru apretarea hainelor

Cand nu mai gasesti nicaieri spray-ul pe care il folosesti pentru apretarea hainelor cand le calci, cauta fixativul de par (pe care il aplici coafurii oricum foarte rar). Ai grija totusi sa nu il folosesti pe matase si alte materiale care se pateaza cu usurinta, intrucat ar putea ramane urme inestetice!


3. Crema de maini ca spray de par anti-electrizare

Imediat dupa ce aplici crema de maini si o lasi sa fie absorbita aproape complet de palme, mangaie-ti usor suvitele cu mainile proaspat hidratate. Vei vedea cum orice fir rebel se asaza frumos la locul lui si ramane acolo, chiar si pe vant si ploaie.


4. Pensulele de machiaj ca mini-pamatuf de praf

Nu arunca prea repede pensulele vechi de machiaj, deoarece ele se pot transforma usor in mini-pamatufuri de praf pentru curatarea obiectelor mici: statuete din sticla, tastatura, obiecte decorative etc.


5. Lotiunea tonica de fata ca produs de uniformizare a autobronzantului

In acele zile fatidice in care lotiunea ta autobronzanta nu a fost absorbita uniform de piele, poti sa indepartezi petele inestetice cu lotiunea tonica de fata. Aplic-o pe un tampon de vata si sterge zonele-problema, pentru a-ti uniformiza bronzul arficial.


6. Balsamul ca lotiune de ras

Probabil ca ai mai folosit samponul sau sapunul pe post de lotiune de ras la nevoie, insa balsamul de par este cu atat mai eficient, cu cat consistenta lui mai densa si puterea de hidratare ajuta eliminarea usoara a parului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare