Machiaj & Cosmetica

#machiaj #cosmetica #trucuri machiaj

5 trucuri de machiaj de care nu ai auzit pana acum

Pentru frumusetea lor, femeile ar fi capabile sa faca orice, asa ca, de-a lungul timpului, acestea au recurs la tot felul de tertipuri pentru a arata perfect. Iata cateva trucuri de machiaj surprinzatoare si foarte utile de care cu siguranta nu ai auzit pana acum:

1. Lingura din plastic pentru gene superbe

Cu ajutorul unei simple linguri din plastic poti obtine niste gene surprinzatoare. Daca asezi o lingura din plastic sub gene, vei putea aplica rimelul mul mai usor si nici nu va atinge pielea. De asemenea, vei putea aplica astfel rimelul intr-un strat mult mai gros.


2. Scotch-ul pentru un machiaj indraznet

Daca vrei sa adopti un machiaj mai indraznet, precum cel cat eyes, aplica in in coltul ochiului o banda de scotch, care te va ajuta sa aplici tusul fara urme pe piele, dar si sa obtii un look simetric si echilibrat la ambii ochi.


3. Cum se aplica corect anticearcanul

Cele mai multe femei, aplica anticearcanul pe intreaga suprafata a zonei de sub ochi. Aceasta metoda nu este insa una eficienta, deoarece anticearcanul se aplica doar in zona in care se formeaza cutele. In zona in care apar umflaturile, trebuie aplicata o nuanta mai inchisa.

4. Cum aplici fardurile

Aplicarea corecta si echilibrata a nuantelor pe pleoape este foarte importanta pentru a obtine un machiaj perfect. Asadar, culorile deschise, precum alb, crem sau perla, trebuie aplicate in colturile interioare, in mijlocul ochiului si chiar sub arcada, apoi vin si nuantele mai inchise.


5. Cum previi uscarea rimelului

Una dintre cele mai mari probleme pe care le intampinam cu rimelul este uscarea rapida a acestuia. Pentru a preveni acest lucru, incearca sa nu rotesti sau sa indesi peria de mai multe ori in tub, deoarece acest lucru nu va face decat sa se formeze cocoloase pe pensula.

Desi rimelul trebuie schimbat la fiecare 3-4 luni, poti sa ii cresti durata de viata daca speli peria in apa calda, pana cand aceasta este perfect curata. Astfel, vei scapa de enervantele cocoloase care se formeaza pe perie si vei putea aplica mai usor rimelul.

Sursa foto: globalgoodgroup.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare