5 proprietati miraculoase ale uleiului de arbore de ceai pentru frumusete

Machiaj & Cosmetica

#arbore de ceai #ulei #cosmetica #frumusete #proprietati #beneficii #ulei arbore de ceai

5 proprietati miraculoase ale uleiului de arbore de ceai pentru frumusete

Arborele de ceai produce un ulei esential foarte benefic. Acesta este incorporat in majoritatea produselor de frumusete, mai ales pentru cele destinate ingrijirii pielii si a parului. Iata cateva proprietati miraculoase pe care le are uleiul de arbore de ceai pentru frumusetea ta:

1. Combate acneea

Una dintre cele mai apreciate utilizari ale uleiului de arbore de ceai este cel in tratarea acneei. Acesta ajuta la combaterea bacteriilor ce provoaca acneea si la reducerea inflamatiilor pielii. Inainte de a folosi insa uleiul de arbore de ceai, ar trebui sa il verifici pe partea interioara a bratului pentru a te asigura ca acesta nu iti provoaca o alergie sau alte reactii adverse.

2. Elimina ciupercile unghiilor

Uleiul de arbore de ceai poate trata si ciupercile unghiilor. Aceste bacterii sunt contractate in general din salile de sport sau de la saloanele de infrumusetare. Pentru a scapa insa de aceste ciuperci trebuie doar sa aplici pe unghiile afectate un strat de ulei de arbore de ceai de mai multe ori pe zi. In scurt timp, vei obtine rezultate miraculoase.

3. Curata in profunzime periuta de dinti

Pentru a avea un zambet curat si perfect, trebuie sa ai in primul rand o periuta de dinti foarte bine ingrijita. Uleiul de arbore de ceai este perfect pentru curatarea periutei de dinti. Asadar, curat-o in fiecare saptamana cu cate o picatura de ulei de arbore de ceai. Acesta va curata in profunzime periuta de dinti si va ucide rapid toate bacteriile si microbii.

Nu uita insa ca uleiul de arbore de ceai este toxic, asa ca trebuie sa speli foarte bine periuta de dinti inainte de o folosi din nou.

4. Ingrijeste parul

Uleiul de arbore de ceai este si un bun tratament pentru stralucirea parului. Adauga cateva picaturi de ulei de arbore de ceai in sampon si maseaza-ti scalpul pentru a-l hidrata. Uleiul de arbore de ceai este foarte eficient si pentru tratarea matretii.

5. Parfumeaza pielea

Daca vrei ca pielea ta sa aiba un parfum natural si foarte subtil, adauga in cada sau in gelul de dus cateva picaturi de ulei de arbore de ceai.

Sursa foto: imujer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare