Machiaj & Cosmetica

#manichiura #toamna #modele maniciura

5 modele de manichiura uimitoare, pe care trebuie sa le incerci toamna aceasta

Toamna aceasta, unghiile fara modele sofisticate sunt fade si lipsite de viata. Asadar, incearca si tu cele mai inedite si trasnite modele de manichiura daca vrei sa fii sic si in tendinte in acest sezon. Iata cateva dintre cele mai noi modele de manichiura pe care trebuie sa le incerci si tu:


1. Manichiura cu pietre pretioase si stralucitoare

Insertiile cu pietre pretioase si-au cam pierdut popularitatea in ultimii ani. Acestea revin insa in forta in acest sezon, insa usor restilizate. Ele se asorteaza perfect cu un lac stralucitor roz, cu particule multicolore. Ele vor crea un efect uimitor pe unghiile tale si sunt perfecte pentru firile indraznete.


2. Manichiura cu model dantela

Daca vrei un model subtil, plin de feminitate si foarte elegante poti alege in acest sezon un model de manichiura ce imita dantela. Acest model il poti purta la o tinuta de seara, in culori pastelate, sau la una de zi, cu o jachete stil moto, blugi skinny si ghete inalte pana la glezna, alaturi de un top fin de matase. In cazul in care nu esti foarte talentata la desen, poti obtine acest model cu ajutorul autocolantele sau al sabloanelor pentru unghii.


3. Manichiura cu animal print

Imprimeurile sunt la mare cautare si in acest sezon. Daca vrei sa fii sic si sa porti cu stil aceasta tendinta in moda, imprim-o pe unghiile tale. Pentru ca manichiura ta sa nu fie prea incarcata, fa un model animal print doar pe o singura unghie, iar pe celelalte aplica o nuanta neutra, maro, mata.


4. Manichiura cu buline

Bulinele sunt un must-have toamna aceasta. Asadar nu rata nici tu modele vesele de manichiura cu aceste simpatice buline micute si colorate, care creeaza un efect surprinzator unghiilor tale.


5. Manichiura in nuante de verde

Verdele este una dintre culorile-vedeta in acest sezon. Nu iti fie teama sa experimentezi si tu cele mai intense nuante. Aplica pe unghii lacuri in mai multe nuante de verde. Chiar si cele sclipitoare sunt elegante toamna aceasta.



Sursa foto: cosmopolitan.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare