Machiaj & Cosmetica

#manichiura #ruj #accesorii #look #reinventare look

Modalitati de a-ti reinventa rapid look-ul

Te-ai saturat de acelasi machiaj, aceeasi coafura ori haine, insa nu ai curajul inca sa faci mari schimabri look-ului tau? Ai la indemana numeroase solutii cu ajutorul carora iti poti reinventa stilul, fara sa recurgi la mari modificari. Iata cateva dintre acestea:


1. Schimba-ti cararea

Doar simpla schimbare a modului in care iti faci cararea iti poate oferi un nou look, diferit, care te va face sa te simti mult mai bine in pielea.

Simpla schimbare a cararii iti poate da volum parului si te poate ajuta sa ai o noua coafura fara sa tai nici macar un centimetru din lungimea parului.


2. Investeste in accesorii

Cand mergi la shopping nu cumpara doar haine, incearca sa iti actualizezi garderoba si cu accesorii inedite.

Anul acesta se poarta accesoriile tridimensionale sau cu diverse imprimeuri ori cu accente metalice. Accesoriile pot face dintr-o tinuta banala una spectaculoasa. In plus, in aceasta perioada a reducerilor poti gasi numeroase accesorii la preturi foarte accesibile.


3. Foloseste rujul rosu

Nu iti fie teama sa dai culoare tinutelor tale sau machiajului. Foloseste culori indraznete, insa universale, precum rosu clasic. Aceasta nuanta este usor de purtat si are un impact plin de senzualitate si feminitate. De asemenea, rosul este o culoare care se potriveste oricarui tip de ten.


4. Opteaza pentru o manichiura moderna

Renunta la manichiura clasica si mergi pe noile stiluri, precum stiletto sau squoval. De asemenea, renunta si la nuantele monotone de bej, gri sau crem. Incearca o paleta cat mai variata de nuante.


5. Redescopera pantofii cu varf usor ascutit

Anul acesta au revenit in forta pantofii cu toc usor ascutit, stiletto. Cu siguranta in garderoba ta gasesti o astfel de pereche de pantofi.

Poti combina acesti pantofi cu o fusta-creion sau cu o pereche de pantaloni pana si o camasa de matase vaporoasa. De asemenea, pantofii stiletto ofera lungime piciorului tau, iar cu ajutorul lor poti ascunde si diverse imperfectiuni ale degetelor, deoarece in aceasta vara, pantofii stiletto sunt vedete.

Sursa foto: womansday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului