Machiaj & Cosmetica

#trusa de farduri #douglas #farduri

5 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca vara din trusa de farduri

Orice femeie poarta cu ea zi de zi cel putin un mini-portfard, adica o trusa de urgenta pentru refacerea machiajului in caz de nevoie. Dar vara trebuie sa adaptezi si produsele la sezon. Iata ce trebuie sa contina neaparat trusa de farduri care te insoteste mereu in zilele caniculare:

Lotiune solara

In primul si in primul rand, ia cu tine in geanta o lotiune solara. Ai nevoie de o crema cu factor de protectie mare, cel putin 20, daca petreci mult timp pe afara. In felul acesta te asiguri ca razele nocive ale soarelui nu iti ataca pielea. Pentru siguranta ta, alege lotiunea de soare cu SPF30 de la Douglas. Emulsia este recomandata pentru pielea deschisa la culoare si o gasesti in magazine la pretul de 63 de lei.

Fond de ten light

Daca vrei ca tenul tau sa arate desavarsit, atunci e clar ca ai nevoie si de un fond de ten. Alege unul cu o textura light, care sa nu iti incarce tenul. Noua linie Douglas Make-Up iti ofera o gama variata de fonduri de ten, trebuie doar sa alegi nuanta care crezi ca se potriveste cel mai bine pielii tale, astfel incat sa o puna in valoare. Le gasesti la pretul de 69 de lei.

Rimel waterproof

Transpiratia excesiva sau o ploaie de vara care te ia prin surprindere ti-ar putea strica machiajul. De aceea, e bine sa folosesti un rimel waterproof. Alege o mascara cu o perie cat mai buna, care sa iti confere si volum. Tot in noua gama de machiaje de la Douglas ai o multime de variante in acest sens, toate la pretul de 69 de lei bucata. Incearca-le intr-unul dintre magazinele Douglas din orasul tau.

Farduri aurii

Bronzul este scos bine in evidenta cu ajutorul fardurilor aurii. La Douglas ai de unde alege, iar daca devii client fidel, cu ajutorul cardului de fidelitate beneficiezi de o multime de avantaje.

Oja marsala

Marsala este culoarea anului 2015, iar make-up artistii iti recomanda sa o porti cat mai des in sezonul estival. Pastreaza in portfard si o sticluta cu oja in aceasta nuanta calda foarte frumoasa. E posibil sa ai nevoie de mici retusuri si e bine sa o ai mereu la tine. Poti alege insa orice nuanta iti doresti si asta pentru ca la Douglas paleta cromatica a lacurilor de unghii este extrem de variata. Doar 17 lei costa o oja Douglas.

Sursa foto: glowspa.org

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare