Machiaj & Cosmetica

#ingrijire corporala #cosmetica #ingrijire #balsam par #utilizare balsam par

4 utilizari nebanuite ale balsamului de par in ritualul tau zilnic de infrumusetare

Balsamul de par poate face minuni pentru frumusetea ta zilnica, fiind considerat un produs cosmetic versatil ce poate fi utilizat nu doar pentru descurcarea suvitelor rebele de par, ci si pentru intretinerea unghiilor, ingrijirea tenului sau chiar hidratarea pielii. Descopera moduri incredibile in care poti folosi balsamul de par in rutina ta zilnica de infrumusetare!

1. Solutie pentru demachiere rapida

Ai ramas fara servetele demachiante si nu ai de unde sa iti cumperi unele noi? Inlocuieste-le cu balsamul de par, despre care multi specialistii sustin ca este un produs exceptional pentru indepartarea machiajului de pe ten. Balsamul indeparteaza cu blandete machiajul, lasand totodata pielea fina si catifelata. Cu toate acestea, este recomandat sa te speli pe fata cu apa calduta dupa ce termini ritualul de demachiere cu balsam si sa aplici cremele adecvate tenului tau.

2. Produs pentru inmuierea cuticulelor

Cumpararea unor produse speciale pentru inmuierea cuticulelor unghiilor este o risipa de bani. Poti improviza un astfel de produs din balsamul de par, care se dovedeste a fi un emolient chiar mai bun decat majoritatea celor comercializate cu acest scop. Aplicarea si masarea cuticulelor cu balsam ajuta la inmuierea acestora si la indepartarea lor mai usoara in timpul manichiurii.

3. Crema sau lotiune de/dupa ras

Daca obisnuiesti sa te epilezi cu lama, renunta la cremele de ras costisitoare si, de multe ori inutile, si inlocuieste-le cu balsam de par. Se pare ca balsamul se dovedeste a fi si mai util in protejarea si intretinerea pielii dupa epilatul cu lama. Tocmai datorita proprietatilor emoliente, balsamul poate fi utilizat si ca lotiune dupa epilat, atunci cand nu ai una la indemana.

4. Solutie pentru par zbarlit sau electrizat

Balsamul de par nu este util doar in descurcarea parului si nu se foloseste doar in ritualul de spalare a acestuia. Poate fi utilizat si ca produs de stilizare, atuncu cand ai de-a face cu suvite rebele sau fire electrizate, care ofera un aspect ciufulit coafurii.

5. Inlocuitor pentru sarea si uleiul de baie

Profita de balsamul de par pentru a-ti hidrata si catifela pielea in timpul baii. Adauga o cantitate mica de produs in apa, dilueaz-o bine si bucura-te de o hidratare intensa, mai ales in sezonul rece, cand pielea tinde sa se usuce rapid.

Sursa foto: m-pulse.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare