Machiaj & Cosmetica

#ingrijire par #par stralucitor #cosmetica #sfaturi practice #sezonul estival

4 trucuri pentru a avea un par stralucitor si sanatos in sezonul estival

Pentru a avea un par stralucitor si sanatos pe toata perioada verii nu este neaparat nevoie sa mergi, in permanenta, la saloanele cosmetice si sa te lasi pe mana expertilor. Poti obtine rezultate minunate urmand cativa pasi simpli, dar practici, care te vor ajuta sa ai un par ingrijit in fiecare zi. Iata cateva modalitati facile care te vor ajuta sa ai un par stralucitor si sanatos, pe durata intregii veri.


1. Foloseste seruri pentru stralucire

Serurile pentru stralucire au fost special create pentru a oferi parului cret sau indisciplinat un luciu elegant. Aceste produse pentru par se gasesc in farmacii, in magazinele de cosmetice sau in saloanele profesionale. Pe langa faptul ca iti hidrateaza parul, printr-o gama variata de uleiuri, serurile pentru stralucire ii confera parului un aspect ingrijit. Este recomandat totusi sa nu folosesti o cantitate prea mare de ser, intrucat iti poate afecta coafarea parului.


2. Spala-te cu apa rece

Pentru a avea parul stralucitor si sanatos, este recomandat sa stai departe de apa fierbinte. Din cauza acesteia, parul poate deveni uscat si fara viata. In schimb, specialistii recomanda spalarea parului cu apa rece, care inchide cuticulele, astfel ca perimite luminii sa se reflecte in par, devenind, astfel, mai stralucitor.


3. Urmeaza un tratament profesional

Daca iti doresti cu adevarat ca parul tau sa arate stralucitor pe toata perioada verii, este recomandat sa urmezi un tratment profesional, stabilit de un stilist. Astfel, vei reusi sa obtii stralucirea naturala a parului, in functie de culoarea acestuia si de textura.


4. Hidrateaza corpul

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont pentru a avea un par stralucitor si sanatos este hidratarea corpului. Apa joaca un rol esential in buna functionare a organismului, motiv pentru care este recomandat sa consumi cel putin opt pahare cu apa in fiecare zi. Datorita consumului ridicat de apa, corpul se hidrateaza din interior spre exterior, iar parul va avea suficienti nutrienti pentru a se mentine stralucitor si sanatos pe tot parcursul verii.

Sursa foto: iloveislandbeautylife.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului