Machiaj & Cosmetica

#frumusete piele #frumusete # hidratare piele #trucuri de frumusete #combatere celulita

4 trucuri de frumusete neobisnuite

Femeile sunt intr-o continua cautare a celor mai eficiente si simple trucuri de frumusete si, chiar daca industria produselor cosmetice este in continua crestere, foarte multe reprezentante ale sexului slab apeleaza la trucuri neobisnuite. Fac acest lucru fie din ratiuni economice, fie deoarece isi doresc sa aiba o alternativa la produsele pline de chimicale.

Descopera cateva metode de infrumusetare mai neobisnuite si pregateste-ti acasa produse cosmetice bio, fara aditivi sau coloranti!


1. Demachiaza-te cu ulei


Poti folosi ulei de masline, ulei de struguri sau ulei de migdale pentru a-ti demachia tenul. Procedeul este foarte simplu, asemanator celui in care folosesti lotiunea demachianta.

Ai nevoie de cateva picaturi de ulei pe care le masezi pe fata, cu miscari circulare in zona ochilor. Cu ajutorul unui prosop curat din bumbac, usor umezit cu apa calduta, sterge uleiul de fata si curata urmele de machiaj.


2. Combate celulita cu zat de cafea


Daca nu te poti lipsi de ceasca de cafea zilnica, afla ca zatul acesteia are intrebuintari practice. Poti obtine un produs exfoliant foarte eficient, care te va ajuta in lupta contra celulitei.

Amesteca zatul de cafea cu o lingurita de ulei de masline, apoi maseaza pielea din zonele cu probleme. Vor fi indepartate celulele moarte si va fi stimulata circulatia sangelui.

Clateste masca de cafea cu apa calduta.


3.
Hidrateaza-te cu creme pe baza de grasime animala


Iti poti pregati singura o crema hidratanta folosind grasimea animala (de exemplu, untura de porc), in care poti adauga si cateva picaturi de ulei natural de levantica. Pe langa costul scazut, o crema preparata in casa prezinta si avantajul de a-i cunoaste compozitia.


4.
Ingrijeste-ti pielea cu vin rosu


Probabil ai auzit recomandarile medicilor de a consuma un pahar de vin rosu in fiecare zi, insa sa faci baie cu vin este un truc de frumusete mai putin cunoscut.

Pregateste-ti o sticla de vin rosu, pe care o torni in cada cu apa fierbinte, iar pielea ta va deveni tonfiata si mult mai catifelata. Poti apela la acest ritual odata la doua saptamani.



Sursa foto: discotreats.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului