Machiaj & Cosmetica

#cosmetica #par #culoare par #decolorare par #decolorare naturala par #decolorare naturala

4 moduri de a-ti deschide culoarea parului in mod natural

Vrei sa iti faci o schimbare de look, insa nu ai dori totusi sa recurgi la diverse produse de infrumusetare pline de chimicale? Poti sa iti schimbi, de exemplu, culoarea parului si intr-un mod natural. Iata cateva idei care te pot ajuta sa iti decolorezi paru folosind doar produse naturale, care nu iti deterioreaza podoaba capilara:

1. Ceaiul din frunze de plante

Utilizarea oricarui ceai din frunze de plante este una dintre cele mai eficiente metode de decolorare a parului. Pune la fiert ceaiul, lasa-l sa se raceasca, apoi aplica-l pe par. Rezultatele nu vor fi imediate, insa dupa cateva aplicari diferenta va fi destul de vizibila. Pentru a fi sigura ca obtii nuanta pe care o doresti, aplica mai intai ceaiul pe partea din spate, pe cateva suvite. Astfel, daca culoarea pe care o obtii nu este tocmai ce ti-ai dorit, vei putea ascunde cu usurinta acest lucru.

2. Inotul

Inotul este un alt mod excelent si rapid care te ajuta sa iti deschizi culoarea parului, mai ales in timpul verii cand iti poti expune parul umed la soare. Acesta il va usca in mod natural, iar parul tau se va deschide treptat cu cateva tonuri.

3. Sucul de lamaie

Parul blond sau saten poate fi deschis in mod natural folosind sucul de lamaie. Amesteca sucul de la o lamaie cu doua cani de apa si aplica aceasta compozitie pe par. Ai grija insa sa pui cantitatea de apa optima, deoarece lamaia are tendinta de a usca parul si de a-l face mult mai fragil. Utilizeaza acest amestec cateva zile la rand, iar rezultatele vor aparea rapid. Poti sa incerci, de asemenea, si un amestec de suc de lamaie cu ulei de masline. Aceasta solutie trebuie insa sa o aplici pe par prin masare si sa o lasi sa actioneze cel putin 30 de minute.

4. Florile de musetel

Pentru decolorarea parului poti folosi chiar si florile de musetel. Umple o jumatate de ceasca cu flori de musetel, apoi adauga-le intr-un litru de apa fiarta si lasa-le in aceasta o jumatate de ora. Strecoara apoi ceaiul si aplica-l pe parul tau si las-o sa actioneze 15 minute. Repeta acest proces de 10-20 de ori, in functie de nuanta pe care vrei sa o obtii.

Sursa foto: globalgoodgroup.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare