Machiaj & Cosmetica

#impachetari anticelulita #celulita #tratamente cosmetice #tratamente homemade #celulita corp

4 impachetari homemade care "sterg" celulita de pe corpul tau

Te-ai pregatit intens pentru plaja: ai slabit cateva kilograme, ai tratat pielea cu cele mai bune si spectaculoase produse, dar nu poti sa treci cu vederea aspectul de coaja de portocala care inca persista pe coapse, abdomen sau solduri! Nu lasa celulita sa stea in calea unui corp sexy la plaja! Scapa de ea cu cateva impachetari homemade preparate din ingrediente cu efect anticelulitic rapid!

1. Impachetari cu zat de cafea

Unul dintre principalele efecte cosmetice ale zatului de cafea consta in topirea straturilor adipoase si in indepartarea aspectului de coaja de portocala asociat celulitei. Amesteca o ceasca de zat de cafea cu doua linguri de ulei masline si o lingura de zeama de lamaie. Incalzeste putin amestecul la microunde, apoi aplica-l pe zonele cu probleme prin masaj viguros. Acopera-le cu folie alimentara si lasa ingredientele sa patrunda in piele cam 30 de minute, apoi clateste cu apa calduta. Aplica o crema cu efect anticelulitic in zonele respective.

2. Impachetari cu argila si ceai verde

Argila este produsul cosmetic naturist folosit cel mai frecvent pentru combaterea celulitei. Amesteca doua plicuri de praf de argila, trei linguri de ceai verde concentrat, o lingura ulei de argan si o lingura de suc de lamaie. Aplica prin masaj amestecul pe zonele cu probleme, apoi infasoara-le in folie si lasa ingredientele sa actioneze 30 de minute.

3. Impachetari cu uleiuri esentiale

Majoritatea uleiurilor esentiale sunt benefice contra celulitei, insa doua se remarca in mod special si par sa aiba cel mai puternic efect de netezire si uniformizare a pielii: uleiurile de muscata si lemongrass. Prepara un amestec din cate doua linguri de ulei de muscata, doua linguri de ulei de lemongrass, 2-3 linguri de miere si o lingura de zeama de lamaie. Maseaza-ti pielea brazdata de celulita cu acest amestec si acoper-o cu folie alimentara. Lasa ingredientele sa actioneze 20-30 de minute si apoi clateste-te cu apa calduta.

4. Impachetari cu miere si scortisoara

Mierea si scortisoara isi unesc fortele atunci cand vine vorba de combaterea celulitei. Mierea are efect detoxifiant si combate retentia de apa, in timp ce scortisoara stimuleaza circulatia sangvina si ajuta la tonifierea si uniformizarea pielii. Amesteca trei linguri de miere cu trei linguri de scortisoara si maseaza viguros zonele cu probleme, timp de 5 minute. Acopera zona cu folie alimentara si lasa ingredientele sa actioneze 30 de minute.

Sursa foto: subscribe.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare