Machiaj & Cosmetica

#tutoriale machiaj #machiaj primavara #machiaj #make-up

3 tipuri de machiaj perfecte pentru primavara VIDEO

Frumusetea nu are niciun fel de reguli, dar nu putem nega faptul ca lunile mai de primavara aduc cu sine si unele mici schimbari. Si vorbim aici de rujuri mai luminoase sau de farduri in culori mai calde, inspirate toate parca de soarele care incepe sa straluceasca mai mult si mai mult.

Vloggerii specializati in tutoriale de make-up au strans randurile si si-au prezentat pe YouTube ultimele idei in materie de infrumusetare, de la machiaj fresh, la cele glowy. Iata cateva exemple:

Machiaj natural, cu note lucioase

In acest tutorial, Yuya te invata cum sa obtii foarte usor un machiaj natural, cu accente lucioase. Tanara spune ca, pentru o textura mai fina a fondului de ten il amesteca cu un strop de crema, apoi foloseste fard bronzant pentru a-si sublinia linia pometilor si direct pe pometiun blush ceva mai roz. Yuya ofera si alte trucuri. Spre exemplu, spune ca poti inlocui primerul pentru pleoape cu putin corector, astfel incat fardul sa ramana mai mult timp in forma si la culoarea initiala.

Machiaj de seara

Desi Perkins ne arata intr-un tutorial cum poti face un upgrade machiajului de zi astfel incat sa il poti purta cu succes si la o iesire de seara. Mai exact, frumoasa vloggerita arata cum poti matifia luciul tenului, folosind pudra bronzanta pe pometi si pe zona fruntii, apoi spune ca e necesar un machiaj usor smokey eyes. De la ea vei afla inclusiv tipurile de perii pe care trebuie sa le folosesti pentru fiecare etapa a machiajului.

Machiaj colorat

Primavara vine cu mult soare si asta trebuie sa se regaseasca si in machiaj. Camila Coehlo foloseste turcoaz deschis si un amestec de marouri si corai pentru a crea un machiaj care evoca nuantele calde ale primaverii. Din paleta cromatica nu lipseste nici fardul de pleoape aramiu, o nuanta foarte placuta si stralucitoare, care da o nota glam machiajului. In acest caz, Camila foloseste un ruj nude, potentand astfel si mai mult culorile folosite pentru conturarea ochilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare