Machiaj & Cosmetica

#imbracaminte #stil feminin #moda #frumusete #femei #incaltaminte

3 site-uri de beauty si fashion utile pentru orice femeie

Una dintre cele mai comune preocupari ale femeilor este aceea de a arata bine. Insa, de foarte multe ori, intre job, familie si problemele cotidiene, este foarte greu pentru ele sa isi gaseasca timpul necesar pentru a merge la saloanele de infrumusetare ori in magazine, pentru a-si reinnoi garderoba. Pentru ele, site-urile si magazinele online sunt solutia cea mai potrivita! Iata care sunt cele mai cool site-uri cu produse de fashion&beauty!

Kalapod.ro

Se spune ca o femeie poate cuceri lumea daca poarta pantofii potriviti, iar pantofii perfecti inseamna sa fie in acelasi timp comozi si estetici. Pentru ca o pereche de incaltaminte sa ofere confortul dorit, ea trebuie in primul rand sa fie confectionata din materiale de calitate. Pe Kalapod.ro gasesti incaltaminte nu doar pentru tine, ci pentru intrega familie! Acest magazin online ofera o mare diversitate de incaltaminte pentru femei, barbati si copii, la preturi avantajoase si foarte variate. Indiferent de stilul de incaltaminte pe care il cauti, pe Kalapod.ro vei gasi exact ce ai nevoie pentru orice ocazie. De la pantofi sport, pantofi cu toc, balerini de dama, mocasini si espadrile, pana la sneackersi, ghete si cizme, pe toate le poti comanda online de pe Kalapod.ro.

MyDressing.ro

Femeile vor tot timpul sa isi imbogateasca garderoba, macar cu un accesoriu nou. Aceasta pasiune pentru haine necesita insa un buget destul de mare, de care nu dispunem intotdeauna. De aceea, trebuie sa cautam alternative, pentru a ramane la moda, fara sa cheltuim o avere pe imbracaimte.

MyDressing.ro este un site care comercializeaza haine de dama second-hand, dar si noi, la preturi foarte bune. Astfel, poti crea tinute originale, iar atunci cand vrei sa iti cumperi o noua piesa vestimentara o poti face chiar din fata laptopului. Morala? Stilul nu costa!

Buymag.ro

O manichiura si o pedichiura impecabila sunt visul oricarei femei, la fel ca si un machiaj ca la carte. Pentru femeile care prefera sa se ingrijeasca singure, acasa, in loc sa mearga la un salon de infrumusetare, buymag.ro este site-ul pe care ar trebui sa il tina la indemana, deoarece comercializeaza produse profesionale de infrumusetare. Si pentru ca vara a sosit iar pielea trebuie sa fie pregatita pentru concediu si pentru plaja, Buymag a lansat reduceri la produse de epilare, deci de ce sa nu profiti de ele?

Fii frumoasa! Ai grija de tine!

Sursa foto: jpompey.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului