Machiaj & Cosmetica

#fotomodel #infrumusetare #beauty #frumusete

3 secrete de beauty de la fotomodele. Cum sa arati mai tanara!

Cu siguranta privesti fotomodelele care defileaza pe marile podiumuri sau pe cele care apar in reviste ori prin show-urile tv si te intrebi cum de pot sa arate atat de bine? Cum de pielea lor pare perfecta? Oare ce fac, cum se ingrijesc de sunt fara cusur? Reporterii revistei byrdie.co.uk au scotocit prin declaratii mai vechi de-ale vedetelor si au extras cateva secrete de beauty.

Iata cum reusesc femeile superbe sa isi pastreze tenul perfect:

Nu isi inlatura fardul cu servetele demachiante

Pentru a preveni aparitia ridurilor nu folosi servetele sau dischete demachiante. Frecand cu ele pielea din jurul ochilor aceasta va deveni mai sensibila si se va rida. In schimb, demachiaza-te folosind apa calduta. Inclusiv rimelul inlatura-l de pe gene in acest mod. Pune-ti apa in pumn si spala-te cu ea pana inlaturi fardurile. In acest fel vei evita si pierderea genelor. Este secretul frumusetii starului de televiziune Jaime King, care la 38 de ani arata ca la 25.

Folosesc felii de cartof pentru a scapa de cearcane

Spalarea fetei cu apa ajuta si la hidratarea pielii. Iar modelul Victoria Brito spune ca acesta este unul dintre singurele sale secrete de infrumusetare. Foloseste creme hidratante si masaj facial, insa si un truc mostenit de la bunica ei: taie doua felii de cartof crud si si le aplica pe ochi timp de 20 de minute, o data pe saptamana. Dupa ce repeti aceasta operatiune de 4-5 ori vei vedea ca urmele intunecate de sub ochi dispar. De asemenea, pentru a scapa de punctele negre fotomodelul spune ca isi prepara propriul scrub: intr-o o ceasca de zahar amesteca zeama de la o lamaie, apoi aplica acest amestec pe fata si freaca usor cu buricele degetelor timp de 5 minute. Cand clateste, pielea devine fina si stralucitoare.

Folosesc din plin uleiul de cocos

Anja Rubik sustine ca este o impatimita a produselor de infrumusetare. Cu toate acestea, opteaza adesea pentru masti fabricate in casa. Atunci cand isi simte pielea foarte uscata foloseste ulei de nuca de cocos si creme cu polen. In plus, frumoasa poloneza spune ca nu se culca niciodata machiata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare