Machiaj & Cosmetica

#ochi # machiaj ochi #ochi mari #ochi expresivi #dermatograf

3 ponturi pentru a avea ochi mari si expresivi

Se spune despre ochi ca sunt cea mai importanta trasatura a fetei, intrucat privirea oamenilor se opreste mereu asupra lor, la primul contact. Ce faci insa daca nu esti multumita de felul in care arata ochii tai? Nu toate femeile au norocul de a avea ochi mari si expresivi, care sa iasa in evidenta. Din fericire, cu ajutorul catorva trucuri de machiaj, ii poti transforma radical, astfel incat sa devina unul dintre atuurile tale. Iata ce poti face pentru a avea ochi mai mari si mai seducatori!


1. Foloseste corect dermatograful

Folosirea corecta a dermatografului este esentiala pentru a avea ochi mai mari si mai frumosi. Pentru aceasta, specialistii recomanda folosirea unui creion negru doar pe marginea pleopei exterioare. Pe interiorul pleoapei de jos poti folosi un creion dermatograf mai deschis la culoare sau poti renunta de tot la el. Astfel, ochii tai vor deveni mai luminosi si mai expresivi.

In plus, un truc pe care il folosesc make-up artistii este sa intinda dermatograful cu o discheta demachianta pe suprafata pleoapei, in loc sa lase o line dura.


2. Alege farduri deschise

Fardurile joaca un rol important in realizarea unui machiaj care sa te ajute sa-ti evidentiezi cat mai bine ochii. Pentru a obtine rezultate favorabile, este recomandat sa folosesti farduri deshise, care sa lumineze zona ochiului.

Acestea trebuie aplicate pe arcada ochiului, precum si in coltul intern. Efectul de marire va fi garantat si nici nu vei pierde foarte mult timp pentru a realiza machiajul perfect.


3.
Nu neglija genele

Pentru a avea ochi mai mari si mai seducatori este important sa nu neglijezi genele. Asadar, pentru ca acestea sa fie cat mai mari, make-up artistii recomanda folosirea unui cleste de gene pentru a le da o forma potrivita si un rimel cu efect de marire.

Pentru ca efectul sa fie pe masura asteptarilor tale, este ideal sa folosesti un rimel negru. Acesta ajuta cel mai bine la conturarea ochilor.

In cazul in care alegi sa folosesti gene false, nu uita sa optezi pentru unele cu aspect cat mai natural, care vor contribui la efectul de marire a ochilor.

Sursa foto:  lifemartini.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare