Machiaj & Cosmetica

#sfaturi frumusete #ingrijire piele #frumusete #zambet

3 moduri prin care poti fi mai frumoasa

Frumusetea este una dintre cele mai mari slabiciuni ale unei femei. Fiecare vrea sa arate cat mai bine si sa fie cat mai frumoasa, cu o piele neteda, catifelata si curata, un zambet luminos si un corp care sa inspire vitalitate si sanatate.

Pentru a obtine un astfel de rezultat, e necesar sa acorzi o mare atentie modului in care ai grija de tine, atat in interior, prin alimentatie, cat si in exterior, prin cremele utilizate, sport si rutina de intetinere.

Afla in continuarea acestui articol care sunt cei 3 pasi simpli prin care poti sa arati instant mai bine si mai plina de viata.

Ai grija de zambetul tau

Estetica dintilor dicteaza intregul aspect al chipului si, de multe ori, vorbeste despre cat de ingrijita este o persoana. E important sa iti periezi constant dintii, de maxim 3 ori pe zi, pentru a preveni aparitia cariilor, a tartrului si respiratiei neplacute (halitoza). Consulta medicul stomatolog periodic, la aproximativ 3-4 luni, pentru a te asigura ca dintii tai sunt sanatosi. Cu un zambet alb si luminos vei cuceri orice privire.

Ai grija de sanatatea ta

Sanatatea organismului tau este un alt aspect de care trebuie sa tii cont pentru a fi frumoasa. Alimentatia joaca un rol important in mentinerea sanatatii corpului tau, de aceea e indicat sa optezi pentru produse alimentare neprocesate: oua, branza, fructe, legume, carne proaspata. Totodata, in zilele noastre este destul de greu sa mai obtii vitaminele si mineralele necesare din mancarea consumata, pentru ca aceasta sufera de cele mai multe ori interventii. Din acest motiv, se recomanda sa apelezi la suplimentele alimentare, bio, care au rolul de a restabili echilibrul organismului tau si de a adauga nutrientii necesari bunei functionari a acestuia.

Ai grija de pielea ta

Pentru a avea o pielea tanara si hidrata pentru mult timp, pe langa un consum regulat de apa, de aproximativ 2 litri pe zi, este indicat sa utilizezi creme si uleiuri care contribuie la hranirea acesteia. Opteaza pentru un ulei hidratant pentru corp pe care sa il aplici de fiecare data dupa dus, pe pielea umeda. O crema iti va invalui corpul intr-o aroma placuta si o va hidrata, oferindu-i un aspect sanatos. Si pentru ingrijirea tenului tau alege aceleasi produse: un ser de fata si o crema hidratanta.

Urmeaza acesti pasi si te vei bucura pentru mult timp de un corp sanatos, frumos si plin de viata. Adopta o atitudine pozitiva cat mai des si vei radia prin toti porii, caci frumusetea vine din interior.

Sursa foto: tijandental.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare