Machiaj & Cosmetica

#ulei de argan #ulei de cocos #bio cosmetics #unt de shea #tratamente corporale

3 ingrediente cheie pentru ritualul tau de beauty

Frumusetea este darul lui Dumnezeu, spunea Aristotel. Asadar, cu frumusetea te nasti, insa ea trebuie intretinuta. Iar natura ne-a lasat la indemana toate mijloacele pentru a ramane frumosi. Trebuie doar sa stim ce sa alegem si cum sa folosim. Iata 3 ingrediente naturale ideale in ritualul tau de infrumusetare:

Ulei de cocos pentru un par sanatos

Printre elixirurile naturale se numara uleiul de nuca de cocos. Pe langa faptul ca ajuta la cresterea sanatoasa a parului, este ideal pentru hidratarea pielii, dar si pentru pierderea in greutate.

Astfel, daca vrei sa ai un par frumos, maseaza-ti scalpul cu ulei de cocos. Funtioneaza ca un balsam pentru parul tau, redandu-i stralucirea si facandu-l matasos la atingere.

Cateva picaturi de ulei de cocos presat la rece aplicate pe pielea uscata ii vor reda aspectul fin.

Si tot ulei de cocos poti sa folosesti atunci cand ai probleme cu greutatea. El imbunatateste metabolismul, favorizeaza digestia si impiedica depunerile de grasime. Cercetatorii au stabilit ca acesta contine o cantitate identica de calorii precum cea regasita in uleiul de masline. In plus, trateaza ulcerul datorita continutului de acid lauric care ucide bacteria Helicobacter Pylori.

Ulei de argan pentru o prevenirea ridurilor


Un alt miracol al naturii poarta numele de ulei de argan, care contine o cantitate foarte mare de acizi grasi esentiali si are o valoare nutritiva deosebita.

Uleiul de argan face minuni pentru pielea si parul tau. Include-l in ritualul tau zilnic de infrumusetare si te vei bucura, printre altele, de efectul sau anti-aging. Intrucat contine cantitati mari de vitamina E si de antioxidanti, sunt suficiente cateva picaturi de ulei de argan puse in apa de baie si vei observa cum pielea ta va fi mai luminoasa si mai catifelata.

Datorita tocoferolului, uleiul de argan hidrateaza intens pielea uscata si creste capacitatea acesteia de a retine umezeala, ajutand la prevenirea si reducerea ridurilor.

Unt de shea pentru o piele ca de bebelus



Iar daca vrei sa ai mereu o piele ca de bebelus nu trebuie sa excluzi din trusa ta de frumusete un alt ingredient minune care poarta numele de unt de shea. Acest produs 100% natural este un hidratant nemaipomenit, perfect in special pentru pielea sensibila.

Cu unt de shea isi pot masa usor pielea de pe abdomen femeile insarcinate pentru a preveni vergeturile si tot untul de shea va face sa dispara ridurile fine si va reface pielea uscata.

Daca ai matreata sau parul ti s-a deteriorat din cauza utilizarii in exces a feonului, topeste in palma putin unt de shea si aplica-l pe pielea scalpului. Lasa-l sa actioneze pret de 15 minute, timp in care acopera-ti parul cu un prosop. Abia apoi spala-te cu sampon.

Si pentru ca am vorbit despre pielea ca de bebelus, untul de shea este ideal si in prevenirea si tratarea iritatiilor la nou-nascuti, intrucat este un produs in totalitate natural.

Descoperiti toate aceste aceste produse si o gama variata de cosmetice bio, exclusiv la BIO-Cosmetics, magazin recomandat de www.acasa.ro.

ADVERTORIAL

Sursa foto: 2net.gr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului