Do it yourself

#cresterea parului # par sanatos

Patru ingrediente naturale care stimuleaza cresterea parului

Vrei un par lung, bogat si stralucitor? Nu mai astepta minunea doar de la produsele cosmetice pe care le-ai incercat sau ai dori sa le incerci, ci mizeaza cu incredere si pe patru ingrediente naturale, esentiale pentru cresterea parului.

Ajuta-ti corpul sa isi "permita" un par lung si sanatos

Cand te intrebi oare de ce nu iti creste si tie parul la fel de repede ca prietenelor tale, gandeste-te bine la un lucru: beneficiezi de aportul necesar de vitamine si ingrediente naturale pe care corpul tau sa le poata "investi" in podoaba capilara? Daca te confrunti cu caderea parului, uscaciunea acestuia, lipsa de stralucire sau exces de sebum, cel mai probabil raspunul este "nu".

Iata 4 ingrediente naturale care te vor ajuta sa ai parul lung si sanatos la care ai visat mereu:

Vitamina B7

Cunoscuta si ca biotina, vitamina B7 este foarte importanta pentru metabolism si stimuleaza secretia de keratina, o proteina esentiala pentru cresterea parului (si a unghiilor). Cu ajutorul vitaminei B7, corpul tau transforma glucidele in energie si stimuleaza circulatia sangelui, ceea ce te va ajuta sa ai un par mai lung, mai sanatos si mai puternic.

Ulei de migdale

Bogat in vitaminele A, B si E, uleiul de migdale este aliatul perfect al unui par lung si sanatos. Este hranitor pentru radacini si un remediu care poate fi folosit simplu si acasa, pentru a preveni caderea, ruperea si electrizarea parului.

Omega 9

Nucile, migdalele si avocado sunt resurse foarte importante de omega 9, un acid gras sanatos, recunoscut pentru proprietatile sale antioxidante si proprietatile nutritive. Consuma frecvent aceste fructe, iar parul tau iti va fi recunoscator.

Aloe

Aceasta planta are proprietati analgezice, antiinflamatori si detoxifiante, dar este extrem de benefica si pentru par. Extractul de aloe contine vitamine, minerale si alte ingrediente care pot ajuta la curatarea in profunzime a parului, hranindu-l in acelasi timp si ajutandu-l sa creasca mai repede, mai stralucitor, moale si flexibil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare