Do it yourself

#tendinte primavara # accesorii primavara # tinute primavara #diy # proiecte diy #do it yourself

DIY. Accesorii de primavara realizate chiar de tine

Primavara ai impresia ca toti ochii sunt atintiti asupra ta si din acest motiv esti si foarte atenta la ceea ce porti. Daca ti se pare ca garderoba ta nu este inca suficient de actualizata potritiv trendurilor, iata cateva lucruri pe care le poti face chiar tu pentru a-i da un suflu nou:

Poseta cu franjuri

In caz ca nu ai auzit pana acum, franjurile sunt la moda sezonul acesta. Daca nu ai inca o geanta cu franjuri, atunci fa-ti rapid una. Ai nevoie de o bucata de piele, o rola cu snur din piele, o foarfeca si de un cleste perforator.

Taie bucata de piele la dimensiunea unei coli A3. Pliaz-o la jumatate, apoi cu clestele perforeaza la margine ambele straturi de piele odata. Gaurile trebuie facute cam la un centimetru distanta intre ele pentru a strange bine materialul.

Taie bucati egale de snur de 50-60 de centimetri lungime, apoi cu ajutorul unei crosete mari introdu siretul prin orificiile create si prinde-le intr-un ochi simplu.

Sursa foto: apairandasparediy.com

Completeaza astfel toate spatiile si poart-o indoita, ca in imaginea de mai sus.

Deux pieces dintr-o rochie veche

Da o viata noua unei rochii vechi pe care o abandonasesi in sifonier, creand din ea un deux pieces interesant.

Ai nevoie, asadar, de o rochie dreapta. Imbrac-o mai intai pentru a-i marca talia cu o bucata de creta, apoi tai-o in doua.

Creeaza-i doua pense mici in fata, sub sani si doua in spate, pentru ca topul pe care il realizezi sa se fixeze pe talie. Ii poti face pense si fustei sau o poti lasa asa cum a fost initial croita.

Sursa foto: thefeltedfox.blogspot.ro

Taie o bucata de material intr-o nuanta care sa se regaseasca in imprimeul rochiei si tiveste astfel topul. Prinde o bucata de elastic lat pe talia fustei.

Balerini cu imprimeu

Transforma o pereche banala de balerini intr-una senzationala. Ai nevoie de balerini din piele intoarsa intr-o nuanta uni.

Taie bucati inegale de hartie autocolanta si lipeste-le pe suprafata pantofului incercand sa creezi un model geometric interesant.

Apoi, cu un spray de vopsea pentru piele intr-o nuanta complementara acopera in intregime suprafetele de material ramase descoperite. Lasa balerinii sa se usuce pana a doua zi dimineata, apoi dezlipeste hartia autocolanta, lasand astfel sa se vada din loc in loc culoarea initiala a pantofilor.

Sursa foto: whowhatwear.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare