Do it yourself

#suplimente acid hialuronic #acid hialuronic

Descopera beneficiile suplimentelor cu acid hialuronic

Ca molecula de baza in majoritatea tesuturilor din organismul nostru, acidul hialuronic este responsabil de o multitudine de functii importante. Absenta sau diminuarea cantitatii normale de la un anumit nivel poate produce afectiuni si efecte vizibile grave, ce odata instalate, cu greu mai pot fi combatute. De aceea este foarte important sa asiguram constant necesarul din organism, fara a ajunge in punctul in care ne confruntam cu carente severe.

In acest sens, pe langa o alimentatie corecta si sanatoasa, cea mai buna metoda ramane administrarea de suplimente cu acid hialuronic.

Despre acidul hialuronic si functiile lui in organism

Principala functie a acestei molecule este de a mentine hidratarea in corp, una singura reusind sa depoziteze pana la 6 litri de apa. Acest lucru inseamna ca, odata ce nivelul de acid hialuronic din corp este scazut, se poate instala deshidratarea. Primele semne vizibil se vor putea observa la exterior, la nivelul pielii, ochilor, parului si unghiilor, urmand ca si organele principale sa se resimta, functiile lor de baza fiind afectate.

Fiind prezenta in componenta tesutului conjunctiv, este responsabila si de sanatatea si mobilitatea oaselor si articulatiilor, a muchilor si nu numai.

Cum prevenim pierderile masive de acid hialuronic?

In momentul in care se inregistreaza pierderi masive, se va observa imbatranirea generala prematura si afectiuni fizice specifice. De aceea trebuie sa ne asiguram ca mentinem cantitatea existenta in corp la un nivel optim, in asa fel incat intreg organismul sa poata functiona in parametri.

Hidratarea este cel mai usor mod prin care i se poate prelungi durata de viata a unei molecule. Exista si o serie de alimente minune care stimuleaza productia naturala. Pe primele locuri se claseaza pestele, urmat de legumele cu frunze verzi, carnea de pasare sau produsele din soia. Astfel, o dieta echilibrata poate fi un pas de baza in lupta de restabilirea a unui nivel normal.

Tot ca masura de preventie poate fi utilizata si administrarea periodica de acid hialuronic sub forma de supliment alimentar. Acest obicei poate conduce la reglarea cantitatilor, acolo unde se inregistrau carente.

Metode de reglare a nivelului de acid hialuronic din corp



Dupa cum spuneam, primele semne ale unui nivel scazut de acid hialuronic se vor inregistra la nivelul pielii. De aceea, este important sa actionam in prima instanta cu ajutorul unor formule speciale de crema cu acid hialuronic si colagen. Aceste doua ingrediente utilizate impreuna vor ajuta la hidratarea corespunzatoare a pielii si mentinerea acesteia pentru o perioada cat mai lunga, cat si redarea elasticitatii naturale. Se reduc semnele vizibile ale imbatranirii, protejand tesutul impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Astfel, cu o rutina simpla, tenul isi poate recapata stralucirea si frumusetea intr-un mod sanatos si eficient.

Cand problema se inregistreaza mai in profunzime si efectele ei se agraveaza treptat, trebuie intervenit din interior spre exterior. Suplimentele cu acid hialuronic sub forma de comprimate pot fi atat o metoda de preventie cat si una de tratare. Asadar, la recomandarea medicului, se poate incepe o dieta care sa aiba la baza acest tip de pastile, concepute cu preponderenta din substante naturale.

Exista si supliment de acid hialuronic sub forma de fiole sau chiar injectabil, insa acestea se utilizeaza cu o frecventa mai redusa, la nivel local. Vizeaza tratarea unei probleme specifice, facand parte din tratamente complexe.

Pentru carente care afecteaza organismul per ansamblu, administrarea suplimentelor intra orale, a fost si va ramane cea mai accesibila si eficienta metoda de restabilire al uni grad corect de acid hialuronic. Go Vita va reprezenta intotdeauna un aliat de baza in combaterea anumitor probleme, intampinandu-va cu produse variate, la cea mai inalta calitate.

FOTO: go-vita.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare