Do it yourself

#schimbare aspect balerini #aspect balerini #balerini #diy # proiecte diy

Schimba aspectul balerinilor in cativa pasi simpli

Cu putin efort si imaginatie, banalii balerini, cei mai simpli si cei mai ieftini pe care ii gasesti in comert, pot deveni adevarate piese unicat de care sa te mandresti. Iata cateva idei interesante:

Inimioare

O pereche simpla de balerini cu varf poate da nastere unei perechi de incaltaminte foarte moderna si interesanta. Ai nevoie de perechea cu pricina, evident, de un spray cu vopsea aurie, hartie autocolanta, o foaie de calc, un creion, o foarfeca si un scotch.

Infasoara hartie de calc pe varful balerinilor si fixeaz-o cu scotch. Apoi contureaza forma de inima, asa ca in imaginile de mai sus. Dezlipeste calcul si decupeaza inimioarele, apoi foloseste-le ca sablon pentru hartia autocolanta. Cand ai decupat foaia adeziva, lipeste-o pe pantof cat mai bine, iar cu un spray pulverizeaza vopsea pe varful pantofilor. Lasa sa se usuce bine, apoi dezlipeste hartia autocolanta.

Buline

O pereche de balerini din panza par fara viata daca sunt simpli, fara niciun model. Insa poti depasi rapid acest moment daca le imprimi cateva buline.

Ai avea nevoie doar de o cutiuta cu vopsea pentru textile si de un creion cu guma de sters in capat.

Foloseste radiera creionului pe post de stampila. Inmoai-o in vopsea, apoi incepe sa aplici punctiform pigmentul incepand de la linia din spate a balerinilor. Fa-le cat de multe buline vrei, apoi lasa balerinii la uscat pana a doua zi.

Aplicatii

O alta varianta care poate fi luata in calcul este sa aplici pe balerinii tai dantela sau bucati de materiale vesel colorate. Ca in imaginea de mai sus. Ai nevoie de o pereche de balerini albi, o bucata de material cu imprimeu colorat, niste dantela, doua fundite cu stras, un marker permanent si adeziv.

Incepe prin a puncta balerinii cu markerul. Aplica apoi pe zona frontala a pantofilor cate o bucata de material colorat, lipind-o bine cu adeziv.

Creeaza cu ajutorul fasiilor de dantela o margine frumoasa, apoi aplica funditele cu stras fixandu-le cu adeziv.

Sursa foto: allforfashiondesign.com, flamingotoes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului