Do it yourself

#tehnologie ipl #aparat de epilat #rowenta #epilare

Epilat nedureros, piele fina si sanatoasa? Sigur ca da! Cu tehnologia IPL de la Rowenta este posibil!

Sigur ti-e dor de vremea calda, de soare si hainele lejere! Iar cand te gandesti la vara, pielea ta trebuie sa radieze de frumusete! Pentru ca meriti tot ce e mai bun, ofera-ti Rowenta Instant Soft Compact EP9600! Epilatorul ce incorporeaza cea mai noua tehnologie de indepartare a parului, cu lumina intens pulsata, acum la indemana ta!

Fa-ti o bucurie pe termen lung: scapa de epilatul costisitor si dureros cu noul Rowenta Instant Soft Compact EP9600, aparatul cu lumina intens pulsata (IPL) care-ti ofera rezultate profesionale la tine acasa! Tehnologia IPL asigura un epilat sigur, nedureros si rezultate semi-permanente. In plus, Rowenta a incorporat in noul aparat sistemul exclusiv Pro Precision cu rola de distantare, cu ajutorul caruia nu vei rata nicio zona si nu vei trata de doua ori acelasi loc, evitand astfel riscul de ardere. Rezultatul: o piele fina si sanatoasa, pregatita pentru vara!

Este momentul sa uiti de compromisuri cand vine vorba de epilat!

Rowenta Instant Soft Compact foloseste cea mai noua si mai performanta tehnologie in materie de indepartat parul chiar si din cele mai sensibile zone! Cu lumina intens pulsata (IPL), epilarea devine complet nedureroasa, igienica, iar rezultatele sunt peste asteptari! si le vei vedea chiar dupa prima utilizare a aparatului! Rowenta Instant Soft Compact este testat si aprobat din punct de vedere dermatologic, deci nu exista niciun risc pentru piele!

E timpul sa nu-ti mai agresezi pielea cu substante chimice ale caror efecte pe termen lung pot fi daunatoare. Rowenta Instant Soft Compact are incorporat un senzor si un detector de culoare, care blocheaza impulsul luminos daca lampa aparatului nu este in contact deplin cu pielea sau daca pielea este prea inchisa la culoare.

Cu Rowenta Instant Soft Compact te bucuri de sesiuni de epilat rapide, in confortul casei tale si in conditii de siguranta. Nu ai nevoie de mai mult de cateva minute pentru axile, zona bikinilor si brate, iar picioarele tale vor arata fabulos in doar 20 de minute!

Aparatul are cinci niveluri de intensitate, pentru ca procesul de indepartare a parului sa fie sigur in orice conditii. Iar filtrul UV incorporat garanteaza siguranta pentru ochi si piele in timpul procesului de epilare.

Rowenta Instant Soft Compact EP9600 iti ofera tehnologia viitorului pe termen lung! Aparatul are doua lampi de 75.000 de flash-uri fiecare, acestea fiind interschimbabile pentru a creste durata de viata a produsului.

Pregateste-te sa ai un corp impecabil vara viitoare! Mananca sanatos, fa sport si nu uita de pielea ta! Ofera-ti Rowenta Instant Soft Compact, simbolul tehnologiei inovatoare in materie de epilat!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare