Do it yourself

#do it yourself # proiecte diy #diy #transformare haine #haine vechi #stil feminin #garderoba #trucuri

8 trucuri utile pentru o tinuta de vis VIDEO

Garderoba ta nu iti mai spune nimic si te-ai plictisit de aceleasi haine, sau pur si simplu acestea nu stau asa cum ti-ai dori? Avem solutia pentru tine! Iata cum poti da viata noua hainelor tale si la ce trucuri poti apela pentru ca cele pe care le ai deja sa-ti vina perfect.

Ti-ai imaginat vreodata ca o pereche de colanti se poate transforma rapid intr-o bluza de senzatie? Tot ce trebuie sa faci este sa tai o parte din acestia, ca in videoclipul de mai jos. Un maieu simplu, poate primi un nou look dor prin incrucisarea bretelelor, iar un tricou larg se poate transforma usor intr-o rochie cu buzunare, doar prin coaserea manecilor si accesorizarea acestuia cu o curea.

Pantofii noi, care iti provoaca rani la picioare, pot deveni prietenii tai dupa doar o noapte in care i-ai tinut in congelator, impreuna cu o punga plina cu apa, in interiorul acestora.

Pentru ca bretelele sutienului sa nu se vada, le poti prinde la spate, cu ajutorul unei agrafe de birou, in timp ce manecile unei bluze care se tot ridica, pot fi fixate cu ajutorul unui elastic de par si al acelor de siguranta.

Daca nu poti inchide fermoarul rochiei, tot ce trebuie sa faci este sa-l prinzi cu ajutorul unei ate dentare la un capat si sa te asiguri ca aceasta este suficient de lunga pentru a putea sa-l tragi pana sus, iar pentru a-ti prinde singura o bratara fixeaza un capat al acesteia cu putina banda adeziva de incheietura mainii, apoi poti prinde fara probleme incuietoarea.

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare