Do it yourself

#calcaie uscate #ingrijire calcaie #calcaie

3 remedii pentru calcaiele uscate. Cum scapi rapid de aceasta problema

Calcaile uscate sunt o problema cu care se confrunta atat femeile, cat si barbatii. Sunt inestetice si, daca nu sunt tratate la timp, acestea se pot agrava si pot genera dureri mari si chiar sangerare. Asadar, este indicat sa iei masuri din timp pentru a evita alte probleme. Iata cateva remedii naturale pentru calcaile uscate:

 

Mierea

Mierea este un excelent remediu pentru calcaile crapate sau uscate. Aceasta are proprietati antimicrobiene si antibacteriene si te va ajuta sa rezolvi aceasta problema. Cercetarile arata ca mierea poate ajuta la vindecarea si curatarea ranilor si la hidratarea pielii. Puteti folosi mierea ca scrub pentru

Ulei de cocos

Uleiul de cocos este un foarte bun hidratant. Este recomandat pentru tratarea pielii uscate, eczemelor si psoriazisului. Proprietatile antiinflamatoare si antimicrobiene ale uleiului de cocos ajuta la tratarea calcaielor crapate, predispuse sangerarii si infectiilor.

Apa calda

Pentru a scapa de pielea uscata de pe calcaie, inmoaie picioarele in apa calda si freaca calcaiele cu o piatra ponce sau cu o pila. Aplica apoi o crema foarte hidratanta sau vaselina cosmetica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare