NouDe ce ACCENT

#comaccent #bijuterii accent #accesorii #bijuterii

Top 5 accesorii pe care sa le iei cu tine in bagajul de vacanta

Bagajele de vacanta reprezinta o provocare pentru orice femeie. Am lua cu noi o multime de lucruri pentru a ne asigura ca nimic nu ne lipseste. Iar la intoarcere constatam ca nici jumatate din haine nu le-am purtat. De ce? In mare, pentru ca nu am stiut cum sa le accesorizam!

Designerii vestimentari sunt de acord cu faptul ca poti purta o singura fusta sau o singura bluza intr-o multime de feluri. Este important ce mai pui pe langa ea ca sa ii dai un look nou. Aceeasi fusta lunga, spre exemplu, o poti purta azi cu un top si un colier oversize, iar maine cu o camasa cu colturile innodate si o palarie. Totul este sa iti stabilesti de acasa toate aceste combinatii si sa le gandesti astfel incat sa nu ajungi sa iei cu tine mai multe lucruri decat ai avea nevoie.

Cu sprijinul Comaccent, o companie specializata in conceperea, productia si comercializarea de bijuterii unicat din aur si argint, iti dezvaluim cateva dintre accesoriile pe care trebuie sa le ai in geanta cu care pleci in vacanta.

Un set din argint

Cel mai frumos accesorizezi o tinuta, in special una de seara, atunci cand alegi sa porti un set de bijuterii. Pentru vacanta e bine sa alegi bijuterii simple, dar de efect. Un set din argint format din cercei, pandantiv, bratara si inel va transforma chiar si cea mai banala tinuta de vara intr-o vestimentatie perfecta pentru o petrecere la restaurantul hotelului unde te-ai cazat.

Alege un model potrivit, cum ar fi gravura in forma de spirala, care aminteste de bijuteriile antice. Inelul si bratara cu dimensiuni reglabile iti vor fi de mare ajutor, intrucat se vor dovedi utile atunci cand, din cauza caldurii, degetele de la mana si incheieturile se mai umfla.

Cercei

Ia cu tine o pereche sau doua de cercei din argint. Cei cu motive tribale sunt o alegere excelenta pentru o tinuta relaxata, de vacanta. Nici nu ai nevoie de alte accesorii daca porti o astefel de pereche de cercei. Cerceii din argint cu cercuri sunt evergreen, astfel ca e bine sa nu iti lipseasca din colectie.

Un inel din aur roz

O bijuterie care va fi foarte frumos pusa in evidenta de pielea bronzata este cea din aur roz. Daca mai are si mici diamante naturale, atunci poti fi sigura ca vei straluci la scena deschisa. Cu o astfel de bijuterie pe mana nu vei mai avea nevoie de niciun alt accesoriu.

Un pandantiv cruciulita

Daca esti o persoana religioasa, cu siguranta vei invoca Divinitatea la plecare in vacanta. Iti vei dori sa fii pazita de orice rau in concediu, astfel ca e bine sa porti mereu cu tine o cruciulita. Alege un pandantiv din argint lucrat manual, cu un design elegant si te vei simti mereu aparata.

Un ceas

Ceasurile sunt astazi bijuterii in sine. Dincolo de utilitatea lor, acestea pot fi un accesoriu cu care sa completezi o tinuta. Ceasurile din argint cu pietre semipretioase sunt elegante, finute si iti vor pune in evidenta bronzul. Atentie mare sa nu le uiti pe mana si atunci cand intri in bazin sau in mare.

Comanda bijuterii de pe site-ul comaccent.ro si beneficiezi si de promotii. Spre exemplu, ai 10% reducere la bijuteriile din argint cu pietre si cu zero taxe transport pentru orice comanda mai mare de 200 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare