NouDe ce ACCENT

# lapis lazuli #accent bijuterii #bijuterii din argint #pietre semipretioase #bijuterii accent

Lapis lazuli, piatra mai pretuita decat aurul. Da culoare tinutelor tale de vara

Daca ar fi sa definesti vara printr-o singura culoare, care ar fi aceea? Galbenul lanurilor de grau sau floarea soarelui? Verdele ierbii ce te invita sa pasesti prin ea pentru a te incarca cu energie? Sau poate albastrul cerului pe care ai putea sa il privesti la nesfarsit intins la soare, pe o plaja, sau la umbra generoasa a unui pom, ce te imbratiseaza cu racoarea sa? Daca ai ales ultima varianta, inseamna ca din colectia de bijuterii nu ar trebui sa iti lipseasca podoabele cu Lapis lazuli, o piatra sacra pentru culturile stravechi, in care era considerata chiar mai pretioasa decat aurul.

 

Piatra prieteniei si a adevarului

Lapis lazuli nu este o simpla piatra semipretioasa preferata de cei indragostiti iremediabil de albastru, ci si o piatra a prieteniei si adevarului, incarcata cu energii benefice. Prin urmare, ea nu va fi doar o pata de culoare ce va da o nota deosebita tinutelor de vara alese pentru vacanta sau pentru o zi la birou, ci si un adevarat talisman.

Potrivita atat pentru bijuterii din argint, dar si pentru cele din aur alb, Lapis lazuli te va proteja in fata atacurilor energetice, te va ajuta sa te eliberezi de stres si sa iti stabilizezi emotiile, aducandu-ti liniste, armonie si intelegere.

Albastrul care nu se demodeaza niciodata

Un inel sau o pereche de cercei cu Lapis lazuli va picura in tinutele tale un strop din albastrul de Voronet celebru in intreaga lume; despre aceasta piatra se spune ca se afla la originea acestei nuante deosebite de albastru cu care este pictata cunoscuta manastire din Moldova, care atrage anual mii de turisti curiosi sa vada frumusetea aparte a picturilor de pe peretii sai.

Un pandantiv cu aceasta piatra deosebita poate fi, de asemenea, un cadou inspirat pentru o femeie speciala, care iubeste frumosul si accesoriile lucrate atent si cu maiestrie de bijutieri priceputi precum cei de la Accent Bijuterii.

Asortata perfect cu tinutele vaporoase de vara, cu culorile luminoase, dar si cu cele sobre, o bijuterie cu Lapis lazuli nu va oferi doar o distinctie aparte oricarei tinute, ci va oferi purtatoarei si o stare de echilibru interior, datorita energiei unice pe care o emana.

Unde gasesti cele mai frumoase bijuterii cu Lapis lazuli

Cei de la Accent Bijuterii iti pun la dispozitie, online sau in Galeria Accent din str. Mendeleev 26 (zona Piaţa Romana) o colectie superba de bijuterii cu Lapis lazuli. Realizate manual, cu o deosebita atentie la detalii, cu pricepere, finete si dragoste de frumos, bijuteriile Accent sunt adevarate opere de arta ale unor maestri bijutieri care de mai bine de 30 de ani reusesc sa se ridice la inaltimea asteptarilor si gusturilor clientilor.

Originale, unicat sau de serie limitata, bijuteriile Accent sunt de o frumusete rara si vor adauga un plus de rafinament oricarei tinute, indiferent de ocazie si de momentul zilei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare