NouDe ce ACCENT

# bijuterii cu turcoaz #accent bijuterii #bijuterii handmade

Bijuterii potrivite pentru tinutele de vara. Turcoazul, piatra care se asortează perfect cu anotimpul cald

Cand spui vara, spui vacanta. Cand spui vacanta, spui mare, cu apele ei azurii si briza calda ce te tine in brate si te leagana in timp ce privesti cerul si te contopesti cu nisipul plajei. Totul este despre soare, relaxare si tinute vaporoase, usoare ca o mangaiere, insa si despre accesoriile potrivite. Bijuteriile cu turcoaz sunt optiunea perfecta pentru anotimpul cald pentru ca dau un farmec aparte oricarei tinute si o fac sa se asorteze perfect cu tot ceea ce inseamna vara.

 

Unde gasesti bijuterii deosebite cu turcoaz

Un pandantiv din argint cu turcoaz va da clasa si celei mai simple rochii de vara, fie zi, fie seara, fie ca te plimbi pe faleza sau poposesti la o terasa in apropierea marii, fie ca esti in oras, doar cu gandul la vacanta.

Bijutierii Accent au pregatit colectii deosebite de bijuterii cu turcoaz, ce exceleaza atat prin designul deosebit, cat si prin materialele naturale, prelucrate cu grija deosebita, manual.

Un inel cu turcoaz, lucrat cu o deosebita atentie la detalii si cu dragoste pentru frumos, va avea mereu ceva deosebit, mai ales cand este asezat pe o mana fina si bronzata de soarele verii.

 

Bijuteriile handmade, originale atat datorita montajului, cat si pietrelor care nu seamana una cu alta, sau bijuteriile florale se asorteaza perfect cu tinutele din sezonul cald; modelele colorate dau o nuanta aparte vietii, iar daca preferi o simpla pereche de cercei faci alegerea potrivita.

Accent Bijuterii ofera o reducere de 10% la bijuteriile cu turcoaz in perioada 16-22 august, asa ca ai ocazia perfecta sa iti completezi colectia de accesorii sau sa achizitionezi cadoul perfect pentru o persoana draga.

 

Piatra semipretioasa la fel de valoroasa ca aurul

Turcoazul este talismanul norocos al persoanelor nascute in decembrie (Sagetatori si Capricorni), cu toate ca este o piatra care contopeste in ea culoarea marilor si a cerului; cei care il poarta, indiferet de zodie, vor atrage bani, noroc, sanatate, si vor fi feriti de pericole si accidente.

O piatra a pacii si a razboiului, a fericirii si a vietii turcoazul este una dintre cele mai vechi pietre semipretioase, iar nuantele sale de bleu pana la albastru verzui, cu insertii maro, negre sau albe, au cucerit oameni obisnuiti si regi, deopotriva. Usor si cald, turcoazul se potriveste de minune cu argintul, dar si cu alte metale pretioase, si este considerat un talisman aducator de noroc, longevitate si energii pozitive. In Tibet, turcoazul, cunoscut si ca peruzea, era folosit ca moneda de schimb si era considerat la fel de valoros ca aurul.

 

Cei de la Accent Bijuterii iti pun la dispozitie, online sau in Galeria Accent din str. Mendeleev 26 (zona Piaţa Romana) o colectie superba de bijuterii cu turcoaz superbe, opere ale unor maestri bijutieri pasionati, priceputi si creativi, care de mai bine de 30 de ani reusesc sa se ridice la inaltimea asteptarilor si gusturilor clientilor.

Originale, unicat sau de serie limitata, lucrate cu finete si dragoste pentru frumos, bijuteriile Accent sunt de o frumusete rara si vor sublinia sau completa perfect atat eleganta unei doamne speciale, cat si voiosia unei domnisoare delicate, reusind sa adauge un plus de rafinament oricarei tinute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare