NouDe ce ACCENT

#pietre naturale #accent bijuterii #bijuterii din argint

Bijuterii cu pietre naturale, cadouri deosebite, de suflet, pentru Craciun

Craciunul bate din ce in ce mai puternic la usa, iar daca ai lasat pe ultima suta de metri cadourile pentru o persoana draga sau daca pur si simplu ai avut probleme cu inspiratia, suntem aici pentru a te ajuta.

Bijuteriile din argint cu pietre naturale sunt daruri care nu se demodeaza niciodata. Ele vor incanta si o doamna sofisticata, dar si o domnisoara nonconformista ori aflata in cautarea unui stil propriu. Accent Bijuterii este locul in care pot gasi cadoul potrivit pentru oricine, indiferent de bugetul pe care doresti sa il aloci darurilor de Craciun, de pretentiile persoanei careia vrei sa ii faci o bucurie sau de stilul acesteia.

Cercei din argint cu pietre naturale, un cadou deosebit pentru o persoana deosebita

O bijuterie din argint este un dar inspirat de Craciun, dar si cu orice alta ocazie, pentru ca va putea fi asortata cu usurinta oricarei tinute. Daca alegi sa faci cadou unei doamne sau domnisoare o pereche de cercei, nu ai cum sa dai gres. Daca nu orice femeie poarta inele, bratari sau pandantive, cerceii sunt aproape nelipsiti din casetele lor de bijuterii.

Pentru Craciun 2021 alege sa daruiesti o pereche de cercei din argint cu tanzanit si rodolit (foto sus) si vei face cu siguranta impresie buna.

Tanzanitul este o piatra rara, cu un pret de regula ridicat. Cristal tanar, descoperit abia acum aproximativ 50 de ani, si aparent albastru, el este de fapt o piatra cameleonica, ce isi schimba culoarea in functie de directia din care o privesti. Supranumit "piatra flacarii violet", poate fi asociat cu orice metal pretios, dar si cu alte pietre pretioase sau semipretioase. 

Ametistul este, fara indoiala, una dintre cele mai frumoase pietre semipretioase. Simbol al spiritualitatii si intelepciunii, dar si al romantismului si al iubirii, ametistul va fi cu siguranta apreciat de orice doamna si domnisoara, bucuroasa ca va putea atrage toate privirile celor din jur. In caz ca te intrebi daca ametistul este sau nu potrivit pentru zodia persoanei careia vrei sa il daruiesti, afla ca aceasta piatra reprezinta un talisman pentru orice nativ al zodiacului, in special pentru Pesti.

Inele din argint cu pietre naturale, simbol al aprecierii si pretuirii

Inelul este simbolul etern al elegantei feminine si nu lipseste din colectia de bijuterii a niciunei femei care se respecta. In colectia Accent vei gasi cu siguranta o bijuterie potrivita pentru o fata sau femeie draga, pentru care vrei sa faci un gest semnificativ de Sarbatori.

Rubinul, spre exemplu, piatra celor care lupta pentru succes, dar si simbol al iubirii si al pasiunii, este un cadou inspirat de Craciun. Un inel din argint cu rubin va fi un adevarat talisman al pasiunii, protectiei si prospertatii pentru persoana care il primeste.

Un inel din argint cu rodolit, ametist si opal va fi o alegere la fel de speciala, demna de persoana deosebita careia vrei sa ii faci o bucurie.

Nu stii daca persoana pentru care vrei sa faci un gest special de Craciun poarta inele sau cercei? Este mai simplu sa ii daruiesti un pandantiv din argint cu agat si onix verde. Agatul este o piatra a echilibrului sufletesc si actioneaza ca un scut in fata stresului si a energiilor negative, in timp ce onixul da oricarei bijuterii si oricarei tinute o nota speciala de eleganta si senzualitate.

Si mai bine, poti oferi in dar un intreg set de bijuterii, pentru o doamna sau domnisoara mereu eleganta si mereu atenta la felul in care isi potriveste bijuteriile si tinutele.

Accent Bijuterii a pregatit o colectie bogata de bijuterii cadou pentru Craciun 2021, potrivita pentru toate gusturile si pentru toate bugetele. Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor accesorii care sa va completeze colectia personala sau cand doriti sa faceti un cadou special de Sarbatori.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare