Accesorii

#ceasuri barbati Guess #ceasuri dama Guess #accesorii toamna #accesorii

Zodiile de toamna si accesoriile – ce sa porti in functie de semnul tau astral!

Stim ca iti citesti horoscopul aproape zilnic, stim ca te intereseaza ce ti se va intampla, in mare, anul viitor si, mai ales, stim cat iti place cand te regasesti in trasaturile specifice zodiei tale! Dar tu stii cat de mult ne influenteaza semnul astral sub care ne-am nascut alegerile pe care le facem zi de zi? Zodiile isi pun amprenta chiar si asupra stilului nostru vestimentar. Astazi vorbim despre ce accesorii li se potrivesc femeilor din zodiile de toamna!

Femeia Balanta este calma, dominata de iubire si bunatate, condusa de nevoia de armonie si corectitudine. Ii place sa discute tematici diverse, insa se va asigura intotdeauna ca stii ca ea are dreptate. Femeia Balanta este o femeie cheltuitoare, atat pentru ea insasi, cat si pentru cei dragi, pe care ii va rasfata cu cadouri scumpe, de calitate. De exemplu, sotului ei ii va face, fara motiv, cadou un ceas din colectia de ceasuri Guess barbati, un ceas elegant, de calitate, cu bratara mesh, pentru ca asa sunt ultimele tendinte in moda, avand grija ca iubitul ei sa fie cel care va atrage atentia in orice incapere. Pentru ea, accesoriul de care nu se va desparti niciodata, este geanta mare, de firma, cu brand-ul inscriptionat vizibil, pentru ca ii place sa epateze prin luxul pe care si-l permite.

Femeia Scorpion, cea mai pasionala femeie a zodiacului este femeia care, doar cu un strop de ruj rosu, isi va schimba total infatisarea si va fi pregatita pentru o seara eleganta. Desi aceste femei nu au nevoie de nici un accesoriu care sa le faca sa se simta atragatoare, ele nu vor renunta niciodata la pantofii cu toc inalt si la un ceas elegant. Nu sunt fanele bijuteriilor pretioase, insa ceasul este accesoriul de care nu se pot desparti si care le impodobeste incheietura mainii mai mult decat suficient. Pentru ca stim cat de important este pentru Scorpioance sa nu fie inselate, le recomandam sa isi achizitioneze ceasuri Guess dama originale din magazinele de specialitate, cum sunt B&B Collection, Sabrini, Edifice si, bineinteles, Guess, pentru ca ele prefera experienta cumparaturilor direct din magazine. Ceasul ales va fi pe varianta aurie, nu-iasa?

Femeia Sagetator este o femeie nonconformista, care, nu de putine ori, va deve in lider informal in societatea in care isi face veacul. Sunt femei care pot spune lucruri socante, doarpentru a-ti vedea reactia, urmand, mai apoi, sa schimbe tonul discutiei prin umor. Este dureros de sincera, dorindu-ti, uneori, sa te minta. Este o persoana lipsita de griji, optimista, pentru care respectarea regulilor este ultima sa grija. In ceea ce priveste moda, este o fashionista convinsa, adepta a tinutelor sexy, a rochiilor mulate, iar culorile ei preferate sunt alb si rosu, alegand, de multe ori, chiar sa le combine. E posibil ca nici de pe incheietura acesteia sa nu lipseasca un ceas dama Guess, insa accesoriul de care nu se va desparti este parfumul care o va scoate din anonimat.

Ce zici, ti-a fost util articolul nostru? Eu sunt scorpion, ma gandesc serios sa-mi achizitionez un ceas de mana, o sa incerc pe Ceasmania.ro, am auzit ca sunt originale si au si garantie 2 ani! Lasa si tu un comentariu cu zodia ta si accesoriul de care nu te poti desparti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare