Accesorii

#verighete #verigheta #nunta

Verighetele, bijuterii de suflet

Pentru ca sunt intr-adevar adevarate „bijuterii spirituale” si pentru ca simbolizeaza uniunea a doua suflete pentru toata viata, verighetele au un rol foarte important in viata viitorilor soti.

Daca te afli in cautarea verighetei perfecte, mai ales ca poate fi o bijuterie pe care o vei purta toata viata, iata cateva modele care iti pot inspira alegerea.

Verighete Cellini cu briliante

Aceste verighete sunt perfecte pentru un cuplu modern, care nu este atras de modelul verighetelor clasice. Acestea sunt din aur al de 18 karate si au o latime de 6,5 mm. Verigheta pentru mireasa este decorata cu 60 de briliante, dar se poate face la comanda cu 30 de briliante sau simpla.

 

 

Verighete Cellini patrate

Aceste verighete sunt deosebite si originale tocmai datorita formei patrate pe exterior si rotunde pe interior. Confectionate din aur alb , acestea se pot realiza cu la cerere, simple ori cu diamante. Verighetele sunt din aur de 18 karate si au o latime de 6 mm.

 

 

Verighete Cellini aurii

Aceste verighete par a fi lipite din bucati mici de aur galben, ceea ce le ofera un farmec deosebit. Culoarea metalului este foarte atragatoare, iar piatra de pe verigheta miresei ofera un plus de eleganta. Din aur de 18 karate si cu o latime de 7 mm, verighetele se pot realiza, la comanda, si la o latime de 5 mm.

 

 

Verighete Cuatro Perla - aur alb si galben

La prima vedere par a fi niste verighete clasice, insa combinatia deosebita de aur alb si galben face diferenta. Daca sunteti un cuplu care isi doreste sa imbine stilul modern cu cel clasic, atunci aceste verighete sunt cea mai inspirata alegere.

 

 

Verighete Cuatro Perla din aur alb

Verighetele din aur alb, in care metalul mat este combinat cu cel lucios sunt discrete si foarte delicate. Atat verigheta lui cat si a ei au incrustate cate o piatra pretioasa sau semipretioasa care le ofera un farmec deosebit.

 

 

 

Verighete Cuatro Perla cu briliant

Jumatate aur alb, jumatate aur galben si cu o piatra pretioasa incrustata, aceste verighete sunt intr-adevar speciale. Mai mult decat atat, verighetele sunt foarte moderne datorita formei patrate pe care o are in exterior.

 

 

 

Verighete Sabrini

Din aur alb, cu un amestec de metal mat si o parte lucioasa, aceste verighete pot satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

 

 

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului