Accesorii

#meli melo #vara #concurs

Vacanta cu stil alaturi de Meli Melo Paris

Ai scapat de task-uri, munca si obligatii. Ai facut tot ce mai era de facut pe la birou, ai tras usa dupa tine si ai intampinat voioasa concediul.


Fie ca ti-ai propus ca anul acesta sa-ti petreci vacanta de vara la mare sau la munte, sunt cateva lucruri care nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau. Care sunt acestea?


Meli Melo Paris te ajuta sa le descoperi. Intra in lumea minunata a accesoriilor-fantezie si bucura-te de noua colectie de vara pe care a pregatit-o special pentru tine. Pentru a-ti face o idee si mai clara uite aici cateva exemple.

 


Butoni

 


Acesti butoni in forma de pisica sunt ideali pentru a improspata o tinuta. La o iesire seara cu prietenii intr-o zi mai racoroasa, alege sa porti o pereche de pantaloni drepti, tocuri inalte si o camasa alba si simpla la care sa adaugi aceste accesorii jucause. Vei atrage toate privirile.


Butonii metalici oferiti de Meli Melo Paris sunt in forma de cap de pisica, cu email si doua pietricele. Pret: 29.99 lei

Meli Melo Paris

Sapca

 


Vara aceasta, stilul marinaresc ocupa loc fruntas in preferintele doamnelor si domnisoarelor de peste tot.  Tricoul "mariniere"  te duce cu gandul la mare, la soare si la plajele insorite si este ideal pentru o plimbare pe faleza.
Pentru a te proteja de soare si a da un aer strangaresc look-ului tau accesorizeaza tinuta ta marinareasca cu o sapca in dungi, in acelasi stil.

Sapca oferita de Meli Melo Paris este din bumbac 100%, cu model in dungi si o bentita in partea din fata, cu accesorii metalice rotunde si banda elastica in partea din spate. Pret: 19.99 lei

 


Palarie

 


Daca esti tipul de femeie classy, inlocuieste sapca marinareasca cu aceasta palarie din paie. Este perfecta pentru o dupa-amiaza petrecuta la terasa cu un cocktail in fata. Fie ca o completezi cu o rochie maxi vaporoasa sau cu o pereche de pantaloni office si tocuri stilettos, efectul va fi unul pe masura.

Palaria din paie pe care ti-o propune Meli Melo Paris este de culoare crem si are o bentita in jurul ei, de culoare neagra, din material textil. Pret: 29.99 lei

Meli Melo Paris

Ceas

 

Ceasul este un accesoriu de nelipsit in garderoba unei femei. Fie ca vrei sa adopti o tinuta casual sau una eleganta, un ceas bine ales te va ajuta sa dai stralucire si unicitate look-ului tau.


Vara aceasta, Meli Melo Paris iti propune un model de ceas futurist care incadreaza perfect o tinuta jucausa si extravaganta, in acord cu acest sezon.


Ceasul Meli Melo Paris are un cadran patrat, cu imprimeu la interior si curea din piele ecologica, cu imprimeu. Pret: 29.99 lei

 

Ochelari de soare

 

O vara cu stil este incompleta fara o pereche de ochelari de soare pe masura. Acest accesoriu atat de vital vara, te protejeaza de soare si iti ofera si un look de invidiat.

Daca esti adepta stilul Audrey Hepbourn, Meli Melo Paris vine sa-ti ofere aceasta superba pereche de ochelari de soare in stilul retro . Cu lentile in nuante mov si rame in alb si negru, acesti ochelari de soare iti vor da un aer elegant si plin de sex-appeal in acelasi timp. Pret: 9.99 lei


Meli Melo Paris

 

 

Stil acasa.ro impreuna cu Meli Melo Paris te invita sa participi la concursul: "Castiga accesorii de vara in valoare de 100 lei de la Meli Melo Paris". Daca iti doresti sa arati de nota 10 in aceasta vara, cu siguranta ai nevoie de accesoriile potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Meli Melo Paris si sa-ti alegi produsele favorite (cu link). Alege trei bijuterii sau accesorii Meli Melo care sa se potriveasca cel mai bine cu stilul tau de vara! Publica alegerea ta pe forum.acasa.ro si argumenteaza-o cat mai bine.

Pentru mai multe detalii da click AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare