Accesorii

#stil #accesorii #stil feminin #tendinte accesorii 2012 #turban

Turbanul, accesoriul-vedeta in 2012

A purta un turban poate parea, la prima vedere, un adevarat act de curaj. In 2012, acest accesoriu va fi o adevarata piesa-vedeta in garderoba ta, conform tendintelor in curs pentru noul an. Beyonce, Salma Hayek si Rachel Zoe au incercat deja noul trend, care pare sa atraga atentia iubitorilor de moda de pretutindeni.

Moda orientala a fost intotdeauna admirata, insa influentele sale nu au fost preluate decat partial de catre celelalte popoare. Turbanul a reusit insa sa se inscrie printre accesoriile preferate in 2012 si isi va atinge apogeul popularitatii in sezonul primavara-vara .

Turbanul a cucerit vedetele

Iubitoarele de moda de la Hollywood nu au stat mult pe ganduri si au inclus in tinutele lor speciale fascinantul turban, in modele atent alese in functie de fizionomie.

Salma Hayek si-a indreptat atentia catre un model sobru, intr-o combinatie clasica de gri si negru. Rachel Zoe este, cu siguranta, o mare fana a turbanului, afisand oriunde se duce acest accesoriu intr-o varianta eleganta, neagra.



foto : latina.com

Jennifer Lopez a fost atat de impresionata de trendul turbanului, incat a purtat unul cu imprimeu de reptila in videoclipul pe care l-a filmat recent in colaborare cu Lil' Wayne, "I'm Into You".



Foto: 2.bp.blogspot.com, latina.com

Beyonce a fost surprinsa de paparazi in timp ce se indrepta catre un restaurant pentru a servi cina, purtand un elegant turban negru din satin.



Foto: timeinc.net

Turbanul anului 2012

Turbanul anului 2012 este rafinat, de dimensiuni reduse si potrivit tinutelor foarte feminine. Nuantele din care poti alege sunt cele aprinse (de la galben-lamaie pana la magenta).

Creatorii de moda iti sugereaza sa porti turbanul cu rochii eleganta pentru seara, rochii romatice, vaporoase sau pantaloni cu talie inalta si topuri foarte decoltate.



Foto: millionlooks.com

Turbanul negru este favoritul designerilor de renume Jason Wu si Giorgio Armani , care propun totodata si varianta unui albastru inchis, discret si sobru.



Foto: millionlooks.com

O imagine reusita pentru seara va fi constituita din rochii maxi, din materiale unduitoare, purtate impreuna cu un turban din acelasi material.



Foto: millionlooks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare