Accesorii

#incaltaminte #incaltaminte dama #incaltaminte toamna

Tu te-ai incaltat de toamna? Hai la shopping in magazinul online Modaacum.ro!

Toamna a venit cu temperaturi scazute mai repede decat ne asteptam si ne obliga sa trecem la incaltamintea de toamna cat mai curand. Daca nu ai apucat inca sa iti reinnoiesti garderoba cu pantofi, ghete si tenisi sic, hai cu noi la shopping in magazinul online Modaacum.ro!

Partea buna a tranzitiei de la un anotimp la celalalt este ca ai scuza perfecta sa iti completezi dressingul cu incaltaminte noua, haine calduroase si accesorii trendy de toamna. Iti poti satisface aceasta placere tipic feminina pe Modaacum.ro, unde ai la dispozitie o gama completa de botine, bocanci, cizme, ghete, mocasini, pantofi, platforme, piese vestimentare atragatoare, genti sau portofele. Fii in pas cu ModaAcum!

Ce incaltaminte de dama gasesti pe Modaacum.ro

Intra pe modaacum.ro si vei gasi aici o diversitate mare de incaltaminte si imbracaminte dame, reduceri saptamanale irezistibile, mii de articole la preturi foarte accesibile si modele noi adaugate zilnic, adaptate celor mai fierbinti tendinte ale momentului.

Asorteaza la o tinuta casual bocancii de dama Lora negri, cu varf rotund si catarama chic, rezistenti la umezeala si caldurosi, la doar 89 de Ron.

Iti place sa porti pulovere lungi cu colanti? Atunci ai nevoie de frumusetea clasica a cizmelor Taty negre, cu toc gros, catarama chic sub glezne si inchidere laterala cu fermoar. Unde mai pui ca pot fi ale tale cu doar 85 de lei!

Ce zici de o pereche de pantofi fabulosi, pe care sa ii cumperi cu 25% reducere chiar acum? Superbii Divine Black din piele ecologica, decupati in fata, cu toc si platforma, sunt disponibili la pretul de 99 Ron.

Indrazneste sa stralucesti in atragatoarele botine decupate Tania, inalte pana la glezna, cu aplicatii metalice trendy si toc cui, potrivite pentru orice iesire speciala in oras. Pot fi ale tale cu 139 Ron.

In zilele ocupate, cand nu te poti gandi decat sa te imbraci in jeansi si o geaca lejera, ai nevoie de incaltaminte pe masura. Un exemplu excelent sunt sneakersii de dama Madelyn, cat se poate de comozi datorita talpii ortopedice, adaptati celor mai noi tendinte si foarte prietenosi cu bugetul tau: costa doar 69 Ron!

Haine trendy la preturi incredibile

In periplul tau virtual pe modaacum.ro, opreste-te si la sectiunea hainelor de dama, unde vei gasi modele trendy la preturi incredibile, de bluze, blugi, camasi, compleuri, colanti, cojoace, fuste, maiouri, pantaloni, paltoane, pulovere, rochii, salopete, sacouri, trenciuri, treninguri si veste care sa te ajute sa intampini toamna cu stil!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare