Accesorii

#caciula #iarna

Trendzone: caciula de iarna cu urechi

In lunile de iarna, ai ocazia sa-ti adaptezi stilul vremii reci. cu urechi este imbinarea perfecta intre confort si stil in aceasta iarna.

Prezenta din ce in ce mai des in editorialele revistelor de moda, caciula de iarna cu urechi a avut parte de o revenire in acest sezon, dupa mai multi ani in care look-ul a fost ocolit de fashioniste.

Cand a fost creata, caciula cu urechi nu avea nicio legatura cu moda. Caciulile imblanite care sa acopere si urechile au fost folosite in climate arctice, unde si cea mai scurta iesire in exterior pe timpul iernii putea sa duca la degeraturi zdravene.

Blana animalelor a fost inlocuita mai tarziu de blana ecologica si materiale sintetice, care sa protejeze capul de frigul iernii, dar sa fie si in ton cu tendintele modei.

Sursa foto: ASOS.com

Caciula clasica cu urechi folosita de vanatori pe vremuri a ajuns astazi un detaliu trendy in moda urbana si poate fi purtata cu diverse look-uri.

Caciulile cu urechi vor arata cel mai bine purtate de femeile care au parul pana la umeri sau mai lung. Bretonul joaca un rol foarte important in crearea unui look reusit care sa contina si o caciula groasa.

In cazul in care ai parul mai scurt, aranjeaza-ti bretonul pe frunte cu atentie dupa ce iti pui caciula pe cap. Coafurile scurte bine definite sunt cele mai potrivite pentru acest tip de caciula.

Sursa foto: Bloomingdales.com

Deoarece detaliile iti influenteaza puternic look-ul, acorda o atentie deosebita atunci cand alegi o caciula cu urechi pentru tine. Alege modelul in functie de garderoba si de stilul tau. Caciulile cu sunt mai potrivite pentru stilul sportiv , dar vei gasi cu siguranta si modele care sa puna in valoare tinute casual sau chic.

Marimea caciulii este si ea importanta. Caciulile mari pot fi asortate cu usurinta la o tinuta de catre femeile mai inalte si slabe, cu parul lung.

Sursa foto: Saksfifthavenue.com

Daca esti mignona sau ai cateva kilograme in plus, nu alege o caciula foarte voluminoasa, deoarece aceasta iti poate accentua silueta.

Pentru un look sportiv, cauta caciulile din materiale sintetice sau blana ecologica. Blana de lana poate completa cu succes o tinuta casual sau chic. Culorile neutre sunt mai usor de cu tinuta ta, daca vrei sa obtii un look simplu.

O caciula cu urechi potrivita stilului tau poate fi un accesoriu reusit in aceasta iarna, fie ca e vorba despre o excursie la schi, sau de tinuta ta de zi cu zi.

Sursa foto: Refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului