Accesorii

#accesorii #trend #negru #auriu

Trend alert: toamna aceasta se poarta accesorii negru/auriu

Dintotdeauna, accesoriile clasice au avut capacitatea de a adauga un plus de eleganta si stil unei tinute. Trendul accesoriilor negru/auriu din sezonul toamna-iarna 2010 demonstreaza cel mai bine lucrul acesta.

Prezente peste tot, acoperind  cat mai multe segmente din gama accesoriilor, de la ceasuri si bijuterii pana la pantofi , genti si curele, combinatiile negru/auriu sunt castigatoare si vin sa-ti dea increderea si eleganta de care ai nevoie pentru a fi o aparitie de senzatie.

Astfel, adauga o atingere moderna outfit-ului tau casual sau office-chic. Creeaza un look inspirat din inalta societate combinand articole futuristice cu tendinte retro. Acest nou trend al accesoriilor negru-aurii iti stau la dispozitie si te ajuta sa realizezi ce look doresti in functie de preferintele tale.www.endless.com; www.farfetch.com; www.shopthetrendboutique.com; www.missselfridge.com

Acesoriile noului sezon cum ar fi aceste genti, pantofi, curele si ochelari de soare desenate in negru si auriu iti vor da un aer mai luxos, glamour. Poarta aceste piese cu atitudine si nu-ti fie frica sa scoti in evidenta ce este mai bun din carisma si supletea siluetei tale. Aceste detalii de design iti dau posibilitatea de a te juca cu formele corpului, creand efecte vizuale de invidiat.

Ai grija insa sa alegi gentile si centurile potrivite ca marime, in functie de dimensiunile corpului tau si sa optezi pentru ochelarii de soare care sa se incadreze formei fetei tale.www.net-a-porter.com; www.shopkitson.com; www.metroparkusa.com; www.matchesfashion.com

Combinatia de auriu cu negru se incadreaza foarte bine atat in cazul in care vrei sa adopti un stil minimalist cat si in cel in care cauti ceva extravagant. Daca adopti stilul extravagant, indreapta-ti atentia spre accesoriile retro negru/aurii pe care sa le asortezi la o tinuta simpla si discreta.

Pentru idei originale de accesorizare, trage cu ochiul si la colectiile prezente pe podiumul international. Iti recomand colectia de pantofi de la Diesel, colectia de accesorii Burberry Prorsum, Bottega Veneta precum si Temperley Londons. Tine cont de regulile de stil si trece in revista si trend-uri in materie de vestimentatie prezente acum pe podium pentru a-ti desavarsi look-ul.

www.style.com; www.elle.com

 

Foto : www.polyvore.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare