Accesorii

#manusi #dantela #accesorii #manusi chic

Top stiluri de manusi chic pentru orice tinuta

Manusile sunt accesoriu extrem de chic in special in sezonul rece. Pe langa faptul ca iti tin de cald, manusile vor oferi tinutei tale eleganta si o nota unica.

Manusile confera stil, sunt sofisticate si chiar jucause cu tinuta ta. Gandeste-te sa investesti intr-o pereche de manusi de calitate, care sa te tina cativa ani. Daca vrei ca manusile tale sa reziste mai mult timp, alege-le pe cele mai minimaliste, traditionale, cu putine aplicatii.
 

Iata ce manusi sa alegi in sezonul rece:

Manusi colorate
 

Manusile colorate ofera o nota de veselie si feminitate oricarei tinute. Sunt ideale pentru tinutele in culori inchise, carora le ofera o nota de eleganta. Alege manusile de calitate, fie din piele, fie din materiale textile .

Cele mai indicate culori sunt rosu, verde, galben sau albastru, care se pot asorta cu usurinta cu alte accesorii precum curele, pantofi sau genti.
 

Manusi lungi


O pereche de manusi lungi va oferi tinutei tale de sarbatoare o nota de eleganta. Sunt ideale pentru rochiile festive, accesorizate cu pantofi cu toc inalt.

Alege modele simple, de culoare neagra, care sa se potriveasca cu majoritatea rochiilor. Evita manusile cu prea multe accesorii sau in culori stridente.
 

Manusi in contrast


Manusile in contrast cu tinuta ofera o nota vintage aparitie tale. In combinatie cu o rochie retro vei avea un aspect extrem de sofisticat si apreciat de cei din jur. In acest caz, manusile pot deveni piesa de rezistenta a tinutei tale, astfel ca este indicat sa alegi modele de calitate.
 

Manusi din dantela


Manusile din dantela sunt extrem de elegante si completeaza cu succes o tinuta rafinata. Pot fi purtate atat la rochii festive, cat si la tinute cu pantaloni, fuste si bluze. Daca alegi sa porti astfel de manusi, ai grija ca restul tinutei sa fie mai simpla. Evita accesoriile si bijuteriile masive.
 

Manusi fara degete


Manusile lungi fara degete, in special cele din piele, confera tinutei tale o nota sexy si obraznica. Sunt ideale in combinatie cu rochii vaporoase, accesorizate cu curele late, si bijuterii masive.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului