Accesorii

#ochelari #stil #accesorii # rama de ochelari # ochelari rame #tendinte rame ochelari

Top rame de ochelari trendy in 2012

Vremea in care ochelarii de vedere erau considerati un accesoriu inestetic a apus. In ultimii ani, si cei care nu au probleme cu vederea au inceput sa poarte ochelari cu lentile plane, doar pentru efectul estetic deosebit pe care unele modele inspirate il pot avea asupra fizionomiei. Anul acesta, tendintele in acest domeniu sunt mai specializate ca niciodata. care sunt cele mai trendy de ochelari in 2012.

Influentelor vintage se resimt puternic si zona modelelor de rame de ochelari pentru anul in curs. Stilul retro si-a pus amprenta pe cele mai populare variante de ochelari de vedere in 2012, iar paletele cromatice puternice raman la mare cautare.

Rame unghiulare

Ramele unghiulare, cu colturi bine definite si destul de late pentru a pune in evidenta imprimeuri interesante ( , de pilda) vor aparea cu siguranta la ochii vedetelor in 2012.

Rame ovale

Ramele ovale, nici subtiri, nici groase, revin in tendinte anul acesta. Ne amintesc de ochelarii bunicului, insa au un aer modern cu ajutorul imprimeurilor in degrade, obligatorii pentru acest model.



Foto: refinery29.com

Rame asimetrice

Te caracterizeaza aparitiile excentrice sau cel putin inedite? Incearca o rama asimetrica, subtire in jurul lentilelor si mult mai groasa in partile laterale. Celebra casa de moda Prada promoveaza modelul in cauza anul acesta.



Foto: refinery29.com

Rame patrate

Ramele perfect patrate, pe care le-ai putut observa la vedetele hollywoodiene (Justin Bieber, Usher, Justin Timberlake) si autohtone (Alex Velea), sunt in 2012 unisex.




Foto: refinery29.com

Rame animal print

Dolce&Gabanna propune pentru anul acesta rame ovale animal print, pentru a extinde puternica influenta a imprimeurilor inspirate din regnul animal si in randul ochelarilor.



Foto: refinery29.com

Rame rotunde

Desi nu se bucura de un numar impresionant de fani si nu avantajeaza orice , ramele rotunde revin in tendinte. Pentru a pastra un aer clasic, negrul sau nuantele neutre se recomanda in special pentru acest model.



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului