Accesorii

#incaltaminte #bizar #pantofi #incaltaminte de iarna #incaltaminte ciudata

Top piese de incaltaminte iesite din comun

Imaginatia artistilor din domeniul modei nu cunoaste limite si nici constrangeri. Desi numarul clientilor potentiali este mai mic, designerii au grija sa puna la dispozitia iubitorilor de stil variante originale si nonconformiste de haine si pantofi pentru orice garderoba. Iata o serie de piese de incaltaminte iesite din comun, cum sigur nu ai mai avut ocazia sa vezi.

Formele futuriste si alaturarile neobisnuite de elemente fac din urmatoarele modele de incaltaminte adevarate exponate de muzeu, dar cu potential practic.

Sandale cu blana

Da, ai citit corect. Au fost create sandalele cu blana, dificil de stabilit in ce anotimp s-ar potrivi mai degraba. Poate primavara, in serile mai racoroase? Sau la inceput de toamna, cand vantul incepe sa bata mai tare. Opening Ceremony poarta drepturile de autor pentru aceste creatii iesite din comun.



foto : refinery29.com

Pret: 258 $

Adidasii cu platforma

O alta creatie bizara sunt adidasii Jeffrey Campbell, cu plaforma. Desi la suprafata arata ca niste pantofi-sport obisnuiti, talpa de tipul "bucuria piticilor" cu imprimeu de reptila in centru te lasa fara grai.



Foto: refinery29.com

Pret: 178 $

Pantofii "Sweetie Bird"

Pantofii turcoaz de la Irregular Choice, denumiti sugestiv "Sweetie Bird", sunt accesorizati cu o "coada" din material textil , sugerand anatomia unei pasari veritabile intr-un mod departe de a fi subtil.


Foto: refinery29.com

Pret: 154 $

Botinele cu efecte speciale

Botinele ACNE Brown Spin Wesge Brougue Bootie, cu o forma bizara care ascunde de fapt un toc destul de inalt, sunt o creatie a carei originalitate nu poate fi pusa la indoiala.



Foto: refinery29.com

Pret: 768$

Balerinii aerodinamici

Ai visat vreodata sa detii o pereche de balerini cu aerisire in zona calcaiului? Ei exista, sub denumirea de Crocs Kadee Leopard.

Foto: refinery29.com

Pret: 29,99 $

Ghete cu plaforma si franjuri

Ghetele cu platforma si franjuri de la Jeffrey Campbell ar fi aratat absolut normal, daca designerul nu ar fi exagerat cu inaltimea talpii intr-o masura atat de mare.



Foto: refinery29.com

Pret: 180 $

Pantofii de basm

Desi combinatia de rosu si roz este o tendinta fierbinte a sezonului actual de moda si stil, modelul pantofilor Minis Zaza pare desprins dintr-un basm pentru copii.



Foto: refinery29.com

Pret: 29,99 $
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare