Accesorii

#incaltaminte #pantofi #sezonul rece #pantofi cu toc # toamna iarna 2011 # pantofi comozi

Top piese de incaltaminte cu toc ultraconfortabil

Copiii mijlocii ai modei, pantofii cu toc mediu, sunt deseori trecuti cu vederea de reprezentantele sexului frumos, desi ei constituie cea mai buna solutie de compromis intre eleganta si confort. Atunci cand ai nevoie de o varianta intermediara intre talpa plata si tocurile zgarie-nori, te poti inspira din urmatoarele piese de incaltaminte cu toc ultraconfortabil pentru viitoarea sesiune de cumparaturi.

Chiar daca nu te poti bucura de aceeasi inaltime pe care ti-o ofera platformele ametitoare de 12 centimetri, iti vei multumi pentru alegerea facuta atunci cand ajungi acasa fericita si fara dureri dupa o zi obositoare de munca.
 

Ghete cu toc mediu

Intampina toamna cu stil si eleganta, fara sa suferi deloc in mers, cu o pereche de ghete din piele intoarsa cu toc mediu. Alege moderna nuanta de gri inchis si asigura-te ca inaltimea lor nu depaseste linia gleznelor. In acest fel, le vei putea asorta cu orice tinuta, de la fuste si rochii elegante pana la pantaloni si blugi.

Pantofi rosii cu toc patrat

Rosul aprins este in mare voga sezonul acesta, astfel ca ar fi recomandat sa il incluzi in tinutele tale de toamna. De ce sa nu o faci cu ajutorul unor pantofi de culoarea focului, din lac si cu catarame aurii. Orienteaza-te dupa un toc patrat, de maxim 5 centimetri, in care picioarele tale se vor simti si vor arata divin.

Foto: refinery29. com
 

Pantofii cu imprimeu de leopard

Iata o piesa de incaltaminte esentiala pentru imaginea in tendinte pe care ti-o doresti: pantofii cu imprimeu de leopard, un veritabil must-have al anotimpului rece. Un toc mediu, de 5-6 centimetri, iti va inalta discret silueta fara sa agreseze in vreun fel piciorul.

Ghete cu imprimeu de reptila

Stii cu ce vei da lovitura in materie de stil toamna aceasta? Cu o pereche de ghete cu imprimeu de reptila si toc subtire, mediu, pe care sa le porti cu cele mai elegante piese vestimentare din garderoba.



Foto: refinery29.com
 

Pantofii cu talpa intreaga

O pereche de pantofi cu talpa intreaga sau "epa", intr-un model simplu si o nuanta calda, pamantie, iti vor asigura confortul necesar deplasarilor zilnice fara sa-ti rapeasca din eleganta aparitiei.

[[//www.refinery29.com/static/bin/entry/220/350x500b/73667/cute-heels-for-the-office.jpg]]

Foto: refinery29.com

Pantofii cu toc conic

Forma conica a tocurilor a revenit in tendinte toamna aceasta, iar un model de inaltime medie este tocmai potrivit pentru tinutele tale de birou. Alege o pereche de pantofi cu toc conic, in nuante de bej sau ocru.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului