Accesorii

#incaltaminte #cizme #pantofi #incaltaminte de iarna # incaltaminte toamna-iarna 2011

Top incaltaminte in tendinte pentru sezonul rece

 

 

Sosetele purtate cu pantofi decupati, tocurile ascutite si cele foarte groase, sireturile si aplicatiile din blana sau din - toate se numara printre cele mai puternice tendinte in materie de incaltaminte pentru sezonul rece 2011/2012.

Trendul actual care vizeaza pantofii, botinele si cizmele de dama este atat de diversificat, incat este imposibil sa nu gasesti modelul de incaltaminte care sa iti incante gusturile personale. Nuantele in voga sunt albul, negrul, griul inchis, tonurile metalice, bejul, grena-ul, albastrul inchis, ciocolatiul, violetul intens, kaki-ul si rosul aprins.

Materialele care domina tendintele pieselor de aceasta sunt pielea de bovine si reptile, pielea de caprioara si satinul. Blana nu lipseste nici ea din peisajul stilistic al modei iernatice 2011/2012.


Pielea de reptila

Pantofii, ghetele, botinele si cizmele din piele de reptila sunt cele mai apreciate piese de incaltaminte in acest sezon si vor ramane astfel cel putin pana primavara viitoare. Balenciaga, Giorgio Armani , Chloe, Donna Karan, Michael Kors, Louis Vuitton sau Valentino si-au dedicat colectiile acestui stil exotic si extravagant.



foto : millionlooks.com

Pielea lacuita

Acest tip de piele este usor mai inconfortabila decat cea obisnuita, insa la capitolul estetic se remarca in mod deosebit. Alege combinatii de rosu si negru , alb si negru, albastru si burgundy.



Foto: millionlooks.com

Pielea de caprioara

Cizmele si pantofii din piele de caprioara se bucura si ele de atentia tuturor, in special daca sunt personalizate cu ajutorul franjurilor sau al funditelor supradimensionate.



Foto: millionlooks.com

Satinul

Pantofii pentru tinutele tale elegante este recomandat sa fie confectionati sezonul acesta din satin. Alege nuante vibrante de albastru cobalt, auriu sau rosu aprins.



Foto: millionlooks.com

Sireturile

Botinele si cizmele cu siret arata grozav, se potrivesc de minune aparitiilor tale din timpul zilei si sunt un must-have a sezonului in curs. Brandurile Alexander McQueen, Marc Jacobs si Rag&Bone au promovat acest stil in colectiile pentru iarna 2011/2012.

Foto: millionlooks.com

Tocurile groase

In anotimpul rece, tocurile groase iti ofera stabilitatea si confortul de care ai nevoie atunci cand trebuie sa infrunti temperaturile vitrege din mediul exterior.



Foto: millionlooks.com
 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului