Accesorii

#genti #time2shop.ro #genti david jones #genti toamna iarna 2011 #genti dama #geanta dama

Top genti David Jones pe care trebuie sa le ai iarna aceasta

Accesoriul care nu poate sa lipseasca din garderoba unei femei, geanta, merita toata atentia ta sezonul acesta. Creatorii de moda promoveaza in prezent modele mai incapatoare si mai rezistente, potrivite pentru femeia puternica a secolului XXI. iti pune la colectia de genti marca David Jones, pe care trebuie sa ai iarna aceasta.

Varietatea de culori, texturi si forme prezenta pe time2shop.ro te scapa de efortul de a face vizite lungi prin magazine si iti pune la dispozitie o gama diversificata de genti de calitate, la preturi accesibile oricarui tip de buget.

Fie ca vorbim de formate generoase cu catarame sau ne referim la genti-plic elegante si incarcate de rafinament, accesoriile semnate David Jones sunt optiunea convenabila pentru un look modern si aliniat celor mai noi tendinte.

Geanta neagra David Jones

Pentru tinutele tale de zi, ai nevoie de o poseta practica, usor de asortat oricarei tinute. Geanta neagra David Jones, disponibila in doua dimensiuni (30 x 17 cm si 40 x 20 cm), are 3 buzunare interioare si unul exterior, curele medii rezistente si un design foarte modern.

Pret: 99 ron

Geanta maro David Jones

Nuantele pamantii sunt in voga sezonul acesta, astfel ca geanta maro David Jones iti poate completa cu succes tinutele pentru zi. Modelul are 3 separatoare interioare, fiecare cu fermoar, 1 buzunar la spate, 2 buzunare laterale si 2 buzunare interioare. Produsul se livreaza in saculet textil original, iar dimensiunea generoasa iti va permite depozitarea lucrurilor personale in deplasarile cotidiene.


Pret: 155 ron

Geanta alb-negru David Jones

Combinatia alb-negru isi pastreaza statutul preferential in randul trendurilor internationale. Geanta David Jones realizata in aceasta tema cromatica va aduce un plus de valoare imaginii tale, asigurand si necesitatile practice prin spatiul generos pe care il confera. Spatele gentii este negru, pentru o intretinere usoara, iar manerul este din lemn.




Pret: 155 ron

Poseta David Jones

Daca preferi mai degraba gentile de mici dimensiuni, poseta David Jones poate fi purtata atat in mana, cat si pe umar. Sistemul de prindere cu bareta impletita este un detaliu modern si inedit, iar cele 2 buzunare interioare sunt un plus si la capitolul practic.

Pret: 50 ron

David Jones este o companie franceza, unul dintre cei mai importanti producatori de posete din Europa. Produce genti la moda, genti de voiaj si portofele inca din 1987. Moda de la Paris vine in Romania pe .ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare