Accesorii

#cizme #botine # toamna iarna 2011 # pantofi de toamna #incaltamimte de iarna

Top botine si cizme care te scapa de monotonie

Inainte sa scoti la atac incaltamintea impermeabila care sa te tina departe de nametii iernii, profita de vremea inca permisiva cu imaginatia ta bogata si completeaza-ti garderoba cu botine si cizme care sa te scape din ghearele monotoniei. In plus, sirul nesfarsit de ocazii speciale la care vei participa in aceasta toamna implica, fara doar si poate, un plus de stil si originalitate in tinutele tale.

Botinele sezonului toamna-iarna 2011/2012 nu au voie sa fie banale si greu de observat, intrucat tendintele anotimpului rece imprumuta exuberanta si veselia verii: culori puternice si vii, imprimeuri florale, geometrice sau inspirate din blana felinelor si reptilelor, tocuri in forme neconventionale si aplicatii expresive din blana, dantela sau tricotaj.

Iata cateva modele de botine si cizme pentru toamna care sa te inspire in alegerea pieselor de incaltaminte in aceasta perioada:

Botinele cu imprimeu floral

Stii cum poti aduce prospetimea si optimismul primaverii cand frunzele au parasit deja frunzele copacilor? Cu o pereche de botine chic cu imprimeu floral si toc mediu, patrat si usor de asortat cu aproape orice tinuta. O astfel de varianta este propusa de lantul international de magazine H&M pentru perioada toamna-iarna 2011.
 

Botine rosii din piele intoarsa

Rosul aprins, un must-have al sezonului, nu trebuie sa-ti lipseasca toamna aceasta. Prin umare, alege o pereche de botine de un rosu sangeriu, confectionate din piele intoarsa.


Foto: refinery29.com

Botinele cu sclipici

Stii ce ar putea sa-ti scoata din anonimat tinuta banala si clasica de birou? O pereche de botine ultra-comode, confectionate dintr-un material cu particule stralucitoare. O nuanta de gri s-ar incadra perfect tendintelor cromatice actuale, deci ce mai astepti?

Cizme cu imprimeu de reptila

Prada te ajuta si toamna aceasta sa-ti exprimi feminitatea si eleganta in cel mai desavarsit mod cu putinta si iti propune un model inedit de cizme din piele de piton. O replica asemanatoare ar intoarce cu siguranta toate privirile asupra ta.

Foto: refinery29.com

Botine fara calcai cu imprimeu de leopard

Jeffrey Campbell a creat pentru cea mai noua colectie a sa o pereche de botine fara calcai cu imprimeu de leopard si toc patrat cum sigur nu ai mai avut ocazia sa observi. Nu-i asa ca sunt orice altceva in afara de plictisitoare?

Bocancii cu tricotaj

O alta piesa trendy pe care o poti alege sunt bocancii cu tricotaj, perfecti pentru tinutele tale lejere de zi cu zi.

Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare