Accesorii

#stil #accesorii # accesorii par #accesorii boho-chic #tendinte par 2012

Top accesorii pentru par boho-chic

Trecerea in noul an inseamna, printre altele, abandonarea vechiului in favoarea aerului proaspat, inovator si benefic pentru viitor. Acelasi lucru se petrece si cu imaginea ta, care va avea nevoie de o reinventare odata cu instalarea lui 2012. Incearca sa realizezi acest lucru cu ajutorul accesoriilor pentru par boho-chic, pentru un strop suplimentar de expresivitate si originalitate in aspect.

Fie ca urmeaza sa participi la o petrecere cu prietenii sau vrei sa iti arati unicitatea la o intalnire importanta, accesoriile pentru par in stil boho sunt ingredientele speciale de care ai nevoie. Imbratiseaza o atitudine relaxata si moderna, care sa inspire toate persoanele din anturajul tau.

Bentitele impletite, din piele si material textil

Primul model de accesorii boho pe care este recomandat sa il ai in vedere este bentita impletita sau alcatuita din 3 parti, confectionata din piele sau material textil. Purtat chiar la baza fruntii sau in mijlocul ei, acest detaliu inedit va face diferenta.

Pentru a imbina originalitatea cu actualitatea tendintelor in curs, alege un design care sa includa floricele, pene sau funde. In acest fel, vei fi boho-retro-chic, un adevarat reper pentru moda anului 2012.



Foto: becomegorgeous.com

Bentitele din trei parti, metalice

Bentitele din trei parti, care iti acopera fruntea si traverseaza vertical crestetul capului, sunt extrem de populare anul acesta. Orienteaza-te dupa materiale metalice, care pastreaza finetea si pretiozitatea oricarui accesoriu feminin.

In functie de personalitate si preferinte, poti opta pentru o tematica neobisnuita (design de fermoar, schelet de peste) sau una conventional-feminina, cu floricele, fluturasi si alte simboluri de acest tip.



Foto: becomegorgeous.com

Bentitele-esarfa

Un alt accesoriu boho-chic in voga pentru 2012 este bentita-esarfa, din matase sau alte materiale diafane. Modelele prioritare, conform tendintelor, sunt imprimeurile: abstracte, animal print sau bulinele polka.



Foto: becomegorgeous.com

Bentitele tricotate/crosetate

In cazul in care doresti sa iti accentuezi latura romantica , poti obtine acest efect cu ajutorul bentitelor tricotate sau crosetate in stil boho, foarte populare anul acesta. Poti alege orice nota cromatica te avantajeaza, de la pasionalul rosu aprins pana la nuante pastel.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare