Accesorii

#accesorii #flirt #par #tunsori si coafuri # accesorii par

Top accesorii pentru coafura de flirt

Accesoriile pentru par iti pot infrumuseta considerabil imaginea, cu atat mai mult cu cat ele fac parte din elementele in voga pentru sezonul toamna-iarna 2011. Bentitele, agrafele si alte aplicatii feminine te pot ajuta sa creezi coafura perfecta pentru a impresiona, mai ales atunci cand te pregatesti de flirtul specific unei intalniri romantice .

Adauga un plus de farmec podoabei tale capilare apeland la efectul estetic deosebit pe care accesoriile moderne il confera coafurii si bucura-te de aerul jucaus si senzual pe care il poti obtine in doar cateva secunde.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti completezi colectia personala de bentite si bandane cu modele noi, inspirate din orientalul turban sau decorate cu fundite de mari dimensiuni. Urmatorul pas este sa iti asortezi achizitiile cu tinutele zilnice de toamna si vei observa cata versatilitate iti poate furniza un mic detaliu precum accesoriul de par.

 

Bentitele cu model floral si fundite


O personalitate delicata si romantica se poate evidentia cu usurinta prin intermediul bentitelor cu model floral si fundite amplasate in dreptul fruntii. Fie ca alegi culori vii sau nuante pastel ori neutre, vei fi in pas cu tendintele sezonului in curs.

Foto: becomegorgeous.com

 

Bentitele de inspiratie orientala

Fii cu ochii pe cele mai trendy accesorii pentru par ale momentului: bentitele de inspiratie orientala, cu model de tip turban. Pentru o iesire speciala cu un potential partener, alege o varianta eleganta, cu aplicatii stralucitoare, care iti va oferi un aer irestibil si iti va contura o imagine dificil de uitat.



Foto: becomegorgeous.com

 

Accesoriile vintage

Pentru un look cu adevarat special , poarta accesorii vintage precum bentitele cu flori supradimensionate si agrafele in forma de floare cu dantela. Pentru o imagine clasica si foarte eleganta, alege un model simplu si in nuante nude. Daca te gandesti mai degraba sa adaugi tinutei o pata de culoare, albastrul vibrant sau rosul coral vor indeparta orice urma de banalitate.

Foto: becomegorgeous.com

 

Accesoriile boho-chic

Bentitele de tip sfoara cu detalii florale si nuante pastelate sunt perfecte pentru completarea unei tinute boho-chic.

Pe de alta parte, accesoriile cu aplicatii din pene sau perle vor aduce un plus de pretiozitate si rafinament unei tinute special alese pentru o ocazie deosebita.

Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare