Accesorii

#modele genti #stil feminin #genti

Top 5 genti pe care orice femeie trebuie sa le aiba

Este mijlocul lui aprilie si probabil ai aflat deja care este culoarea anului. Ca moda se reinventeaza si ca nimic din dulapul bunicii sau al mamei nu mai trebuie pus in cosul de gunoi este o regula pe care sigur ai descoperit-o si ai inceput sa o aplici de o vreme, daca esti o fashionista adevarata. Astazi vorbim despre posete, iar atentia este indreptata spre culorile must have in 2015.

Am gasit in magazinul online Adona modele trendy si in concordanta cu recomandarile noastre. Sfat: alege culorile potrivite si nu renunta niciodata la gentile tale preferate!

Geanta Marsala

Declarata culoarea anului 2015, Marsala este numele unei provincii italiene, recunoscute pentru vinurile sale.

Asa cum iti poti da seama si fara ilustratii, o geanta marsala are o nuanta de rosu-rubiniu. Va da tinutelor tale eleganta si rafinament.

Geanta Nude

Daca esti adepta tinutelor mereu in tendinte, cu siguranta in garderoba ta exista pantofi si genti nude, in nuante pudrate, fie de roz, fie de bej.

Poate fi purtata la orice tip de tinuta si in orice combinatie cromatica. O geanta nude transmite delicatete si feminitate.

Geanta neagra

Negrul este acea (non)culoare universala, pe care, in orice context am folosi-o, nu avem cum sa dam gres. I-am putea spune „the safe color”.

Alegem gentile negre pentru ca le putem purta o zi intreaga, o saptamana intreaga, cu tinute diferite. Nu se demodeaza niciodata, sunt de actualitate mereu. (Vezi acum genti negre)

Geanta alba

Cealalta (non)culoare, albul, este la fel de eleganta si impunatoare. Ai nevoie de un stil puternic pentru a o purta cum se cuvine.

Poti alege un model precum cel din imagine, in care detaliile si accesoriile subtile ii indulcesc aspectul sobru, impunator.

Geanta diafana bleu

Am definit-o astfel mai mult pentru atributele pe care ti le imprumuta. Vorbim de o geanta intr-o culoare pala, aproape stravezie.

Perfecta pentru sezonul cald, dar si pentru cel rece, cand iti aminteste de seninul verii, acest bleu ciel te va face sa simti ca plutesti, angelica si radioasa, printre nori. Este recomandarea mai multor case de moda celebre.

Sursa fotografiilor: www.adona.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului