Accesorii

#reguli purtare sandale # sandale cu platforma #sandale platforma #sandale romane

Top 4 trucuri: cum porti sandalele cu platforma vara asta?

Sandalele cu platforma sunt o solutie foarte buna atunci cand nu vrem sa ne obosim picioarele purtand tocuri inalte, dar totusi ne dorim sa fim mai inalte cu cativa centimetri. Exista cateva trucuri pentru a combina sandalele cu platforma in tinuta ta in aceasta vara astfel incat sa arati fresh, sexy, dar in acelasi timp sa te simti confortabil.

Iata patru trucuri despre cum porti sandalele cu platforma vara asta:

1. Combina-le cu o pereche de pantaloni vaporosi

Fie ca sunt pantaloni lungi vaporosi care acopera glezna, fie ca sunt ceva mai scurti, iar sandalele se vad in totalitate, aceasta combinatie este potrivita, de exemplu, pentru o plimbare sau pentru iesit la un local alaturi de prieteni.

2. Asorteaza sandalele cu platforma cu o pereche de blugi boyfriend sau mom jeans

De obicei blugii boyfriend sau mom jeans sunt blugi largi, care dau un aspect lejer, iar tu te vei simti foarte confortabil in ei alaturi de sandale. Aceste tipuri de blugi sunt cele mai bune alegeri de combinatii de denim cu sandalele cu platforma. Combinatia de blugi cu sandale cu platforma este una clasica, dar trebuie sa fiti totusi atente la stilul blugilor pe care ii imbracati. Blugii se poarta de obicei deasupra gleznei pentru ca sandalele sa se vada in totalitate, insa daca vreti sa purtati blugi ceva mai largi, alegeti o pereche care sa acopere cea mai mare parte a platformei sandalelor.

3. Rochiile midi sau maxi arata minunat impreuna cu acest tip de sandale

Daca vrei sa optezi pentru o tinuta mai eleganta, pentru a merge intr-o seara in oras la un restaurant, la un eveniment sau la un spectacol, nu ezita să combini sandalele tale cu platforma de pe https://www.epantofi.ro/dama/saboti-si-sandale/platforme.html intr-o tinuta cu o rochie midi sau maxi, deoarece vei arata spectaculos si te vei simti la fel de bine precum arati. Daca purtati destul de des rochii midi sau maxi, sandalele cu platforma vor fi mereu potrivite si vor completa tinuta.

4. Inspira-te din stilul anilor ’70 pentru un outfit de efect

Sandalele cu platforma erau in voga in acei ani, asadar te poti inspira din reviste aparute pe vremea aceea sau de la vedete din acel timp care combinau sandalele cu platforma cu outfit-urile lor. In acea vreme, outfit-urile care contineau sandalele cu platforma erau hippie, iar cine purta asa ceva era foarte apreciat si complimentat. Unul dintre look-urile in voga ale anilor 1970 este unul de vara, lejer, care contine o fusta scurta, un tricou alb simplu si sandalele cu platforma. Desigur ca tinuta poate fi accesorizata cu un rucsac, ochelari de soare si cateva bijuterii tot in stilul hippie.

Sandalele cu platforma se potrivesc pentru haine de orice lungime, sunt confortabile, iar daca esti pasionata de moda nu ar trebui ca din dulapul tau sa lipseasca aceste sandale. Exista si modele de sandale care au toc, insa datorita platformei te vei simti la fel de confortabil ca si cand tocul nu ar exista, iar orice model ai alege, outfit-ul tau va arata mereu stilat si vei fi o combinatie intre comoditate, lejeritate si eleganta, pentru ca desi majoritatea tinutelor care contin sandale cu platforma sunt alese pentru cat de comode sunt, acestea vor da mereu si o nota de eleganta. Ele iti vor face trupul zvelt si mai inalt datorita platformei, mai ales atunci cand alegi sa le porti cu o pereche de pantaloni scurti, fuste mini sau rochite scurte.

Daca vrei sa arati bine si sa atragi privirile oamenilor, dar totusi vrei sa te simti confortabil in acelasi timp, sandalele cu platforma sunt cea mai buna alegere pe care o poti face in aceasta vara.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului