Accesorii

#esarfe toamna # tinute toamna

Toamna inselatoare. Cum ne protejam de temperaturile oscilante?

Vara se lasa convinsa greu sa predea stacheta toamnei, insa aceasta batere de palma intre anotimpuri te poate pacali cu diferentele imprevizibile, de la temperaturi calde la cele reci. De aceea, exista accesorii care tin de cald, mici si usor de adaptat vestimentatiei, pe care nu trebuie sa le scapi din vedere pentru a ocoli cat se poate de simplu racelile.

 

Protectie incepand de la picioare

Chiar daca ti se va parea cald in timpul zilei, nu uita ca diminetile si serile nu mai pot exista fara sosetele Ciserom si esarfele multicolore. Nu fi trista ca vara a trecut, ci bucura-te ca, in sfarsit, iti poti etala tinutele, cu obiecte vestimentare atent alese, suprapuse si asortate! Dincolo de protectie impotriva temperaturilor, o pereche de sosete chiar iti poate schimba starea zilei! Moi, calduroase, realizate din bumbac de calitate, sosetele de la Ciserom dau startul zilelor linistite si confortabile. Avantajul este ca acestea pot fi invizibile cand e nevoie, cum este cazul sosetelor scurte sau cat se poate de evidente atunci cand e vorba de modelele peste genunchi pe care doresti ca cei din jur sa le observe.

Micile detalii vestimentare care fac diferenta

Esarfele sunt un accesoriu care iti poate schimba total look-ul, dar ele vor fi si atingerile fine de care vei avea nevoie pentru a-ti proteja gatul de frig si de neplacerile ulterioare. Daca vei arunca o privire pe revistele de moda din afara, vei vedea ca se anunta un sezon in care flirtul si finetea vor fi etalate prin esarfe din blana pretioasa, esarfe sub forma de funde mari si ademenitoare sau foarte subtiri, fulare lungi si groase, dar boeme, si nu in ultimul rand, esarfe pufoase, cu modele sau uni, cu terminatii din blana sau franjuri.

Desi invizibil, maieul este de multe ori prietenul de nadejde cand vine vorba de intrarea usoara in sezonul rece. De preferat din bumbac, prezenta acestuia pe dedesubtul camasii sau al puloverului iti va da senzatia de confort si protectie, va avea grija de pielea ta si va contribui ca starea ta de sanatate sa ramana in parametrii normali. Desi vara puteai etala cu nonsalanta un maieu larg, eventul si cu un desen, acum e timpul sa il ascunzi cuminte pe sub celelalte obiecte vestimentare si sa il lasi sa iti imbratiseze cu caldura spatele care are nevoie sa fie ferit acum de frig pentru ca da, toamna e inselatoare.

Culori de toamna

Si cand vine toamna multicolora, ar fi bine sa ii tii isonul prin combinatii de fustite si rochite asortate cu dresuri colorate. Ciserom iti pune la dispozitie dresuri din bumbac care vor da tinutelor tale nu doar farmecul zilelor cu caderi de frunze, dar si senzatia ca nicio adiere nu va fi neplacuta.

A te proteja de frig nu inseamna insa a uita de moda si a te infofoli. Accesoriile calduroase merita locul lor in garderoba si atentia cuvenita in tinuta. Cum le asortezi? Culorile complementare sunt mai dificil de asortat fata de cele contrastante, dar poti face acest lucru daca alegi o nuanta mai puternica. De exemplu, verdele si rosul sunt complementare. Daca schimbi rosul cu o nuanta de roz, poti obtine o combinatie reusita. Pentru barbati, e bine spre exemplu ca sosetele sa aiba o nuanta mai deschisa sau mai inchisa fata de costum. Modele vestimentatiei si ale sosetelor trebuie sa aiba culoare comuna, iar daca vrei sa iesi in evidenta, atunci sparge orice tipar si alege culori complementare, dar mare atentie ca tinuta sa nu fie in mai mult de 3 culori!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare