Accesorii

#roz #toamna #accesorii #bijuterii

Toamna asta se poarta roz. Cum iti alegi accesoriile ideale

Specialistii au stabilit ca in toamna 2021 se poarta nuante poate neobisnuite pentru acest sezon. Printre ele se numara si rozul, o culoare asociata de multi mai degraba cu primavara, decat cu anotimpul in care natura moare pentru a renaste in anul urmator.

Toamna este aici cu arme si bagaje, cu culorile sale poetice, dar si cu frigul si zilele sale mohorate. Daca pentru unii nota gri a zilelor de toamna, pigmentata ici-colo cu galben, rosu si maro din dansul frunzelor ce cad, este o placere, altii au nevoie de culori mai vii, mai proaspete, pentru a uita de faptul ca ne aflam la inceputul sezonului rece. Poate tocmai de aceea marii creatori de moda au inclus in colectiile lor pentru toamna 2021 culori indraznete, precum galben, caramiziu si ROZ. Daca nu te incumeti sa porti haine atat de indraznete, poti oricand sa te inscrii in tendinte prin felul in care iti accesorizezi tinutele.

Bijuterii care pun accent pe eleganta

In colectia de toamna de la Accent Bijuterii gasesti acele bijuterii care adauga o nota de eleganta si prestanta oricarei tinute.

Rubinul, piatra splendida si luminoasa, piatra a nobilitatii, dar si a pasiunii, este un simbol solar care iti va lumina zilele mai mohorate si la propriu, si la figurat, datorita fenomenului de asterism, care ii da o stralucire aparte, in functie de pozitia si unghiul de incidenta a luminii. O bratara sau o pereche de cercei cu rubin este oricand alegerea perfecta pentru o tinuta de toamna si va da culoare zilelor cu vreme gri si intunecata.

O brosa cu motive naturale si rubin se potriveste de minune cu o tinuta office care are nevoie de o pata de culoare.

Coralul este o gema organica, a carui calitate si intensitate a culorii se accentueaza odata cu cresterea adancimii de la care a fost cules. O bijuterie cu coral roz va da o nota de delicatete si caldura tinutelor de toamna, fiind, totodata, un talisman norocos.

Mizeaza pe calitate si rafinament

Cei de la Accent Bijuterii iti pun la dispozitie, online sau in Galeria Accent din str. Mendeleev 26 (zona Piata Romana) o colectie superba de bijuterii cu rubin, coral si alte pietre pretioase si semipretioase. Realizate manual, cu o deosebita atentie la detalii, cu pricepere, finete si dragoste de frumos, bijuteriile Accent sunt adevarate opere de arta ale unor maestri bijutieri care de mai bine de 30 de ani reusesc sa se ridice la inaltimea asteptarilor si gusturilor clientilor.

Originale, unicat sau de serie limitata, bijuteriile Accent sunt de o frumusete rara si vor adauga un plus de rafinament oricarei tinute, indiferent de ocazie si de momentul zilei.

Surse foto: comaccent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului