Accesorii

#moda pantofi # pantofi vara #pantofi #stil feminin #accesorii

Tipuri de pantofi la moda in aceasta vara

Una dintre cele mai mari slabiciuni ale unei femei cu siguranta poate fi considerata pantofii. De vara sau de iarna acestia sunt de nelipsit din orice pantofar si prezenta numeroasa este de fiecare data justificata de utilitatea de care dau dovada in orice situatie. Pentru ca acum este vara ne face placere sa avem cat mai multe perechi de pantofi pentru a putea asorta tinutele in functie de ocazie, starea de spirit si buget. Cand vorbim la modul general despre pantofi mintea noastra ne dezvaluie numeroase modele si stiluri, care mai de care mai interesanti.

Moda in vara acestui an se axeaza pe simplitate, bun gust si practicabilitate. Sunt recomandate spre purtare cateva modele de pantofi care pot da dovada de versatilitate atunci cand situatia o cere.

Pantofi cu toc

O piesa clasica indiferent de anotimp nu poate sa lipseasca din lista noastra tocmai in aceasta vara. De ce pantofi cu toc? Simplu, pentru ca exista si sunt gata oricand sa ne furnizeze acea doza de frumusete si feminitate dupa care tanjeste orice femeie. Tocul pantofilor care se poarta in aceasta vara se recomanda a fi de inaltime medie, in acest fel nici nu vom acuza dureri, iar piciorul va fi frumos subliniat datorita acestora. Se potrivesc cu orice tip de tinuta, asa ca nu ezitati sa va etalati atuurile ori de cate ori aveti ocazia.

Pantofi cu talpa wedges

Tocmai pentru ca este vara si vrem sa aratam bine, dar totodata sa avem parte si de un confort pe masura sunt recomandati cu o foarte mare caldura pantofii cu talpa ortopedica sau dupa cum mai sunt cunoscuti wedges. Acest tip de pantofi sunt speciali prin faptul ca desi au o inaltime destul de generoasa nu exercita o presiune prea mare asupra degetelor sau calcaielor, astfel putandu-ne bucura de un confort deplin chiar si atunci cand avem parte de anumite activitati care ne solicita fizic ceva mai mult. Talpa wedges se poate aplica pe mai multe tipuri de incaltaminte. O gasim si la sandale, papuci, botine, cizme sau balerini. Pentru procurarea lor putem apela la incaltamintea online gasita in magazinele de specialitate. Veti constata cu surprindere cat de variata este oferta lor.

Pantofi cu decupaje

Cand spunem pantofi cu decupaje nu ne vom gandi la sandale ci la un pantof care are diferite decupaje postate in zone cheie. Un bun exemplu pot fi pantofii peep-toe, cei care lasa degetele la vedere. Sunt ideali pentru vara mai ales ca putem etala o pedichiura demna de remarcat. La fel de frumosi sunt si pantofii decupati la calcai care se inchid in fata cu o curea. Pentru ca lasa calcaiul la vedere se vor purta cu haine care sa permita acest lucru, rochiile de lungime medie sau chiar scurte fiind principala recomandare.

Daca ne gandim de unde putem cumpara perechea preferata de incaltaminte, sa nu uitati de internet. Pe langa magazinele fizice destul de ofertante si numeroase, avem posibilitatea sa gasim pantofi online pe toate gusturile, pentru orice buzunar si pentru diferite ocazii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare