Accesorii

#incaltaminte dama #pantofi #incaltaminte

Tipsuri de interes pentru cele ce isi doresc sa faca o reimprospatare in pantofar

Avand in vedere ca toamna s-a instalat deja, schimbarile aferente nu intarzie sa apara. Temperaturile mai scazute, schimbarea culorii frunzelor, vanturile puternice, dar si bruma sunt cateva dintre semnele ce arata ca femeile se pot apuca serios de reorganizare a dressing-ului si a pantofarului.

Recomandat este ca fiecare noua achizitie sa fie facuta pe premiza calitate inainte de aspect. Nu putine sunt cele ce se lasa pacalite de modul de prezentare a unei perechi de cizme, de exemplu, apoi dupa un timp de la achizitie se declara total dezamagite de rezistenta lor. Exista numeroase lucruri ce trebuie luate in vedere atunci cand deja s-a facut loc in pantofar pentru noi piese de incaltaminte.

Materialul din care sunt confectionate

O achizitie corecta are la baza inspectarea atenta a materialului de confectie – regula de baza in randul doamnelor ce isi doresc sa se bucure ani la rand de aceeasi incaltaminte. De un tot mai mare interes si tot mai recomandate sunt ghetele si cizmele din piele naturala pentru acest sezon rece.

Magazinele Capricia sunt cele pe care multe femei le recomanda cu incredere pentru seriozitate cu care sunt create articolele de incaltaminte din stoc. Acestea se regasesc in 3 locatii cheie din Moldova si anume Iasi, Bacau si Piatra Neamt. Totodata, exista si alternativa online, capricia.ro, pentru cele ce nu sunt aproape de magazinele fizice din tara. In vitrinele lor se regasesc doar piese sub semnatura unor branduri consacrate pe aceasta linie de profil.

Inca din cele mai vechi timpuri, pielea naturala s-a dovenit a fi indispensabila la confectionarea incaltamintei. Romanii au inteles ca doar incaltamintea din acest material minune poate rezista chiar si ani la randul daca este pastrata corespunzator.

Gradul de confort pe care il ofera – lejeritate in miscari + factor termic

Pentru ca toamna nu e ca vara, se recomanda purtarea articolelor de incaltaminte mai groase decat cele din timpul verii. Avand in vedere ca vremea de afara si implicit temperaturile scazute nu iarta pe nimeni, ghetele si botinele sunt aliatele de temut ale femeilor in aceasta perioada.

O dificultate in ceea ce priveste alegerea tine de tipul tocului – inalt sau mic? Aici totul se rezuma la modul in care fiecare intelege ce vrea prin lejeritate in miscari. De exemplu, unele femei se pot simti mult mai confortabil atunci cand poarta incaltaminte cu toc inalt, iar altele se integreaza perfect in propria sfera de confort atunci cand tocul este foarte mic, chiar inexistent.

Atat timp cand purtatoare se simte bine purtand acea pereche de botine sau ghete, iar temperaturile de afara nu se resimt la nivelul picioarelor, poate afirma cu usurinta ca a facut alegerea inteleapta.

Capricia.ro este magazinul in care alegerile nu sunt altfel decat corecte din toate punctele de vedere. In vitrinele virtuale se regasesc o multitudine de modele de botine si ghete – atat cu toc mic, cat si cu toc inalt. Variatatea lor are un scop bine precis – satisfacerea si celor mai pretentioase cerinte in materie de stil.

Modul de inchidere

Exista o categorie de persoane ce prefera incaltamintea cu siret, iar o alta ce o imbratiseaza cu drag pe cea cu inchidere prin fermoar. Motivele pentru care aceste doua tabere fac acest lucru sunt clare.

Incaltamintea cu fermoar este mai fina, se integreaza mai usor in peisaj si totodata este si mai usor de inchis. Cea cu sireturi este purtatoare a stilului clasic, reprezinta eleganta prin simplitate, iar de multe ori asigura o mai mare siguranta decat cea inchiderea prin fermoar.

De aceea, pe capricia.ro, modele disponibile sunt diverse si din acest punct de vedere. Alegerea trebuie facuta intocmai dupa propriile preferinte in materie de aspect si functionalitate, calitatea fiind deja inclusa in acest pachet. Totodata, trebuie mentionat ca in cadrul magazinului s-a dat deja startul la reduceri ghete dama pentru sezonul toamna – iarna.

Reducerile sunt valabile si in magazinele fizice raspandite in zona Moldovei. Informatii cu privire la ele, dar si despre alte lucruri de interes pentru cele dornice de a purta doar incaltaminte de calitate toamna asta, se regasesc pe capricia.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare